Dat Nederlanders anders zijn dan Amerikanen, Engelsen, Spanjaarden, Italianen, Chinezen enzo weten we allemaal. Waar we ook in verschillen is de voorkeur in de uitstraling van een luxe fotoboek. Denk je nu: hoe dan?

Wij zijn een bijzonder volk. Vinden normaal vaak al gek genoeg. ;-) Maar in de rest van de wereld, zeker in Amerika, Spanje en Engeland houden ze van over de top als het gaat om dikte van fotobladen, goudfolies, luxe materialen als kaft en minimaal een aansluitende opbergbox erbij.

Verdikt met museumkarton

De luxe excellent albums hebben standaard allemaal karton tussen de fotobladen waardoor de pagina’s erg dik en veel minder flexibel zijn. Om je een idee te geven hoe dat eruit ziet, kun je denken aan de dikte voor baby leesboeken. Het eerste boekje waar jouw kind zelf in ‘leest’.

Voor onze fotoboeken merk ik dat we daar in Nederland minder gecharmeerd van zijn. Voor de huwelijksalbums vindt men het nog wel geschikt, maar niet een vereiste. De kwaliteit van de fotobladen heeft een hogere prioriteit. Voor het NIET gebruiken van karton hadden we in het verleden te maken met hogere kosten voor de productie ervan. Maar vanaf nu hebben we een goed nieuws!

SOFT BINDING GRATIS OPTIE VOOR ALLE EXCELLENT ALBUMS