FOTOBOEKEN & SERVICE

Gezellig op stap met je familie en vrienden, mooie reizen maken, trouwen, feesten geven. Je houdt er van: HET GOEDE LEVEN. Fijn om soms bij al die onvergetelijke belevenissen stil te staan. Voor mij zijn dat o.a. die reis door Mexico, dat 50-jarige huwelijksfeest van mijn ouders en de vele voetbalmomenten van onze zoons. Zomaar een paar voorbeelden.

HOE GA JIJ DAT DOEN?

ZELF GEEN ZIN, GEEN TIJD OF KENNIS OM DEZE MOMENTEN ‘KIJK’ KLAAR TE MAKEN?

DAN BEN JE HIER AAN HET GOEDE ADRES!

Tanisha
Tanisha
04/09/2023
Ik ben super tevreden over het resultaat. Ik heb geen tijd en zin om uit honderden foto's te kiezen (keuzestress) en te gaan puzzelen welke foto's het mooiste bij elkaar zijn. Ik vond het super makkelijk dit uit handen te kunnen geven en met de nodige videocalls en uitleg is alles tot een supermooi einde gekomen. We zullen ze zeker aanraden bij familie en vrienden en wie weet in de toekomst voor andere albums ook aan haar denken!
patricia van Os
patricia van Os
26/08/2023
Wat een prachtige manier om de eerste 18 jaar van onze zoon vast te leggen in dit boek! Super bedankt Barbara voor de fijne en professionele begeleiding in de keuzes voor het type boek en het fantastische resultaat!
Mariëlle Van den Biggelaar
Mariëlle Van den Biggelaar
09/08/2023
Barbara heeft met heel veel zorg en aandacht een prachtig boek gemaakt met de foto's van het huis van mijn schoonmoeder vanwege haar verhuizing. De voorbereiding, de hulp bij alle mooie keuzes en het resultaat zijn fantastisch! We zijn heel blij met het album.
Berdien Kloosterman
Berdien Kloosterman
19/03/2023
Ons trouwalbum laten maken bij Book By Bar. Erg blij met het resultaat! Fijne samenwerking middels snelle reactie per mail en contact via zoom. Barbara heeft goed onze wensen gefilterd en vertaald naar het trouwalbum!
Esther Wapenaar
Esther Wapenaar
18/03/2023
Geweldige service! Barbara neemt alle zorgen uit handen en levert razendsnel top kwaliteit aan! Precies zoals wij het in gedachten hadden en meer! Omdat wij het moeilijk vonden om door de overweldigend veel huwelijks foto's door te spitten een een mooi geheel van te maken was dit de beste uitkomst.
Bastiaan Peters
Bastiaan Peters
31/10/2022
Bar kiest uit al je foto's een fantastische selectie en weet deze op geweldige wijze te presenteren in steeds weer een prachtig afgewerkt luxe fotoboek. Inmiddels al van twee reizen een boek besteld!
Linda van der meer
Linda van der meer
06/10/2022
Mooie en stevige bewaarbox (de unieke box) ontvangen om het fotoboek van de geboorte van m'n dochter in te bewaren tot ze groot is. Vlotte en vriendelijke service!
Petra André
Petra André
30/06/2022
Het uitbesteden van het maken van een fotoboek kan ik iedereen aanraden. Zowel privé als zakelijk. Barbara van Book By Bar is professioneel, prettig in haar communicatie. Zij denkt mee en voelt goed aan wat je wilt.
Ingrid De Paepe
Ingrid De Paepe
07/03/2022
Ik heb lang gezocht naar een mooi fotoalbum waar ik zelf de foto's kon inkleven. In de UK en in Letland had ik er mooie gezien maar zo ver weg ....en toen ontdekte ik per toeval Book By Bar! Ik ben supertevreden over mijn aankoop. Het is topkwaliteit en hun service is onvoorstelbaar!
Marie Bosteels
Marie Bosteels
30/01/2022
Vriendelijke en vlotte samenwerking. Denkt mee na, maar staat ook open voor je eigen inbreng Hele mooie producten/ afwerking Kortom top!

 

Heb je een voorkeur voor een bepaald materiaal voorde kaft, bijvoorbeeld LINNEN?

Selecteer dan de knop LINNEN

→ alle LINNEN fotoboeken worden dan getoond. ←

2023-09-20T09:54:03+02:00

Excellent ECO

Excellent ECO in linnen - suède - fluweel - retrostof - leer- en leerlook - boekkaft - acryl Veel mogelijkheden in deze luxe excellent variant. En daarbij maakt de Excellent Eco variant gebruik van ecologisch beheerd bospapier (FSC) en “groen” afdrukken zonder [...]

2023-04-26T16:51:27+02:00

Excellent ECO Trouwpakket

Excellent ECO Trouwpakket Wil je naast een geweldig luxe album en box ook een extra exemplaar voor je (schoon-)ouders, pak dan deze topper. De mooiste foto's van jullie huwelijk horen thuis in een groot formaat album, met een luxe linnen, fluwelen of suède kaft welke in een luxe [...]

2022-04-12T09:58:35+02:00

LINNEN

Excellent LINNEN - het linnen fotoalbum voor huwelijken. Linnen is de meest favoriete stof voor luxe fotoboeken. Meerdere varianten hebben we in het assortimenten, maar deze is de meest luxe met veel opties voor opdrukken met of zonder fotokaders,  linnen schutbladen en mogelijk tot 100 [...]

2022-08-31T12:16:43+02:00

LUXE & SIMPEL triple 25

De mooiste foto's geef je graag cadeau. LUXE & SIMPEL Triple 25 Die fotosessie van je kinderen, jouw mooiste foto's van het eerste jaar van je baby of een serie portretfoto's van alle kleinkinderen, kinderen met opa en oma. Dat verdient een bewaarexemplaar voor meer [...]

2022-04-22T09:27:50+02:00

OPBERGERS

Je fotoboek of luxe album beschermen is net zo belangrijk als het boek zelf. Of je nu gekozen hebt voor een fotoboek met fotokaft, linnen, leer, stof of zelfs hout, opbergers zijn er voor ieder formaat en soort uitvoering. Neem een kijkje bij de verschillende mogelijkheden. [...]

2022-08-12T18:02:38+02:00

RETRO

Excellent RETRO Vintage met een vleugje glamour en luxe. Met een heerlijk aaibare stof. eens iets anders willen dan linnen of leer. Fotoboek excellent RETRO vintage stijl met een vleugje glamour en luxe Vintage maar dan in een nieuw jasje. Met een heerlijk aaibare stof. Voor de durfals [...]

2022-04-13T17:31:58+02:00

SUPER

Fotoboek SUPER - modern en simpel in hoge kwaliteit Een strak album met een boekkaft met super dikke vlakliggende fotobladen.  Fotoboek SUPER modern en simpel in hoge kwaliteit Voor je foto's van een fotoshoot, een verjaardag, communie of misschien wel van de Bar Mitzvah.  [...]

Ieder album is maatwerk.

Afhankelijk van het formaat, het aantal pagina's en de gewenste ontwerpstijl en fotopapier, wordt bij iedere aanvraag de prijs opnieuw bepaald.
VRAAG JOUW OFFERTE AAN

ZONDER ONTWERP GEEN FOTOBOEK

BEKIJK ALLE LASER DESIGNS