JOUW FOTOBOEK VEILIG EN UNIEK VERPAKT IN EEN GERECYCLEDE GESCHENKDOOS

Recycling is hot! Steeds meer producten worden op deze manier gemaakt. Met inkjet fotopapier voor de fotoboeken zijn we al steeds milieuvriendelijker.

Bij de opbergboxen gaan we nu nog een stap verder: recycling van afval, namelijk van jouw koffieresten. Hoe mooi dat je de resten van je koffie kan laten hergebruiken! En wie had gedacht dat het er zo mooi uit kan zien. Deze unieke opbergbox is gemaakt van mooi opdikkend natuurkarton en gerecycled koffiedik! En iedere doos is uniek en vertoont een uniek terrazzo patroon aan de buitenkant. En als extra luxe is een semi-doorzichtig wit folie waarin het fotoboek in ‘gerold’ kan worden.

De UNIEKE box is de drie formaten leverbaar: 20×20cm, 25×25cm en 30x30cm. De binnenmaten van de boxen – handig om te weten voor de grootte van je fotoboek – zijn ca 5mm breder dan de vermelde formaten. De prijzen zijn van € 25 tot en met €30.

Zoek jij een unieke, goedkope box, dan is dit een top keuze. En een voordeel erbij dat je milieubewust bezig bent, aangezien deze volledig is geproduceerd met FSC ®-gecertificeerde materialen.

Voor de dikte/ hoogte van de box kun je kiezen uit 3 maten: 2,5 cm, 4 cm en 6,5 cm.

Of je nu een huwelijksalbum, vakantie-fotoboek, babyalbum of foto’s en andere herinneringen wilt opbergen, laat je verrassen door deze stevige en unieke opberger.

Kies voor de optimale bescherming van jouw fotoboek en bestel deze unieke en voordelige opberger erbij.