Wie weet of we over 50 jaar überhaupt computers gebruiken! Kun je je foto’s voorstellen op een … harde schijf of USB stick? Ja, digitale bestanden zijn geweldig om te delen met vrienden en familie. En voor het doornemen van de honderden herinneringen op regenachtige zondagen. Maar fotoboeken blijven geweldig.

I-pad licht of kaarslicht?

Maar het is zo ongezellig om je foto’s bij iPad licht te bekijken, toch? Of – nog erger – aan je bureau! Terwijl je to-do-lijst naar je staart, omringd door onafgewerkt papierwerk … oh k krijg er bijna direct stress van. Waarom zou je het iPad-licht niet vervangen door een goed kaarslicht en een glas wijn? Waarom ruil je het rommelige bureau niet in voor je gezellige bank en ga je lekker liggen?

Nagenieten met iets tastbaars

Stel je het gevoel voor van een echt, zwaar en geweldig fotoboek in je handen. Zorgvuldig ontworpen, speciaal voor jou. Een geweldige
selectie van je meest kostbare foto’s.
Alle highlights bij elkaar in een fotoboek van mooie kwaliteit. Een echt fotoboek, dat je kunt aanraken en voelen. En misschien zelfs omarmen als je wilt. Weet niet wat fijner aanvoelt.. .. je fotoboek of je computer;-)