Alle TOP fotoboeken ook met luxe bewaarbox

Groot of klein, jouw fotoboek wil je natuurlijk met alle zorg netjes kunnen bewaren in een passende box. Wil je jouw TOP fotoboek in een luxe bewaarbox in hetzelfde linnen, dan is dit nu mogelijk. Van de kleinste fotoboeken van 15x15cm tot en met de grootste van 30x45cm. Hoe leuk als je een mini boekje met de mooiste foto’s van je baby of verjaardag in een luxe box kan geven. Kies je gewenste kleur en maak het de perfecte match met jouw fotoboek.

De luxe bewaarbox is al vanaf € 45,00 verkrijgbaar. Deze box is standaard met een zwart houten rand en een dubbel lint. Voordeel hiervan is dat je het fotoboek makkelijk uit de bewaarbox kunt halen.

TOP bewaarbox standaard: nu voor alle formaten

De TOP box  standaard was al langer in het assortiment. Een mooie witte of zwarte box van hoge kwaliteit.  En ideaal om je fotoboek in op te bergen. De  TOP box standaard heeft een luxe en fijne schuimlaag waar het fotoboek op ligt. Nooit meer de onvermijdelijke beschadigingen en vlekken op  jouw fotoboek, hoe fijn is dat! De standaard bewaarbox is niet alleen een handig als opberger, maar ook dé ideale cadeauverpakking voor een nette look. Door de luxe schuimlaag aan de binnenkant is jouw fotoboek makkelijk op te pakken wanneer je hem wilt laten zien, maar kan ook tegen een paar stoten. 

De standaard TOP Box is nu ook voor alle formaten beschikbaar vanaf € 25,- voor de kleinste formaten tot € 42,50 voor de grootste formaten.

Wil je de Top boxen standaard zonder fotoboek bestellen?  Dat kan alleen voor de grotere formaten 30x30cm en 30x45cm boxen.