FAQ items aan het laden...

Ben jij een echte levensgenieter ?

Die het beste uit het leven wil halen, graag mooie en bijzondere ervaringen wil beleven en deze als herinneringen wil vastleggen?

Als ondernemende levensgenieter ben je hier op de juiste plek!

Veel of weinig uitbesteden. Aan jou de keuze!

WEG MET JE FOTOCHAOS 1.0

Het lukt maar niet om te starten met het verzamelen en structureren van je fotoverzameling. Ben jij gek op je foto’s en herken je je hier in? Dan is dit vast en zeker iets voor jou.

DIGITAAL ONTWERP 2.0

Jij laat je fotoboeken altijd bij een vaste fotoboek leverancier – De Fotofabriek, HEMA, Albelli/ Kruidvat of Blurb – afdrukken. Wat zou het fijn zijn als  het opmaken van de pagina’s kan worden uitbesteed? Dan ben je hier aan het juiste adres.

FOTOBOEK DESIGN 3.0

We zijn net terug van onze reis door Thailand met ons gezin, hebben onze foto’s verzameld en willen hiervan graag een fotoboek van laten maken. Of misschien ben je zojuist of al even geleden getrouwd en is er nog geen huwelijksalbum. Kies dan voor het FOTOBOEK DESIGN 3.0.

FOTOPLAN 4.0

Je hebt alle foto’s van 2019 verzameld en nu? Je zou zo graag een jaarboek willen maken, maar ja… hoe doe je dat met 2000 foto’s? Ben jij ook zo’n levensgenieter die geen tijd heeft of wil vrijmaken hiervoor of het gewoonweg niet zelf kan? Dan is dit zeker wat voor jou.

FOTOPLAN 5.0

Wat een chaos met mijn foto’s. Archief? Zeker geen sprake van. Was ik maar zo gestructureerd. Met deze chaos kom ik nooit tot dat fotoboek van onze mooie reis door Afrika/ het jaar 2016 of een andere mooie belevenis. Lekker alles uitbesteden, ook dat kan.

DIRECT AANVRAGEN
FAQ items aan het laden...

IK KAN JE HELPEN MET

‘Met tranen in mijn ogen. Wat heb je dit waanzinnig in elkaar gezet! Echt super super super!!!!!! ‘ – juni 2016

Yvonne

Is echt een topboek! Goed nagedacht over de indeling en elke keer zie ik weer nieuwe details. Prachtige herinnering. Véééél dank Barbara!!!xx – Jan 2017

Anne Margreet

‘Hi Barbara,
Dank voor het prachtige afscheidsboek. Heel erg mooi en echt met liefde en passie gemaakt, dat straalt er af!
Dank voor deze prachtige herinnering aan acht mooie jaren HSV.’ – Juni 2015

Eline

‘ De boeken zijn binnen!!
En wat zijn ze mooi. Ze zijn echt helemaal naar ons zin en zijn mooier en chiquer dan dat ik verwacht had. Heel erg bedankt. ‘ – november 2015

Jeroen en Valerie