F O T O P A P I E R

Kies je meestal veilig voor zijdeglans of hoogglans fotopapier?

In veel gevallen is dat zo. Altijd mooi en strak. Maar sommige fotoseries vragen om een speciale look. Laat je eens verrassen door een velvet filter over je foto’s of met een metallic look. Of wil je liever milieuvriendelijk papier voor jouw fotoboek? Ook dat is mogelijk met een speciale afwerking in hoogglans, mat laminaat of een antikras laminaat.

Op deze pagina vind je alle beschikbare FOTOPAPIER soorten die je kan bestellen. Het blijft altijd een kwestie van smaak. Ben je er al uit welk soort fotopapier je mooi vindt?

Tip: Wil je een fotopapiersoort goed bekijken, klik dan op de foto om het te vergroten.

SUCCES MET KIEZEN.

LASTIG OM ZELF TE KIEZEN? VRAAG ADVIES.

FUJIFILM

INKJET

ECO-vriendelijk INKJET printpapier

Alle fotoboeken die worden afgedrukt met één van de Inktjet printpapieren zijn eco-vriendelijk. Door producten met dit symbool te kopen, draag je bij aan het behoud van het milieu.
Alle producten die worden afgedrukt op Fujifilm Jet Press 750S gaan vergezeld van een milieuvriendelijk garantiecertificaat.

Het papier dat wordt gebruikt voor de productie van deze producten is afkomstig uit ecologisch beheerde bossen met een FSC®-garantieverzegeling.

KAFT MATERIALEN

Ieder album is maatwerk.

Afhankelijk van het formaat, het aantal pagina's en de gewenste ontwerpstijl en fotopapier, wordt bij iedere aanvraag de prijs opnieuw bepaald.
VRAAG JOUW OFFERTE AAN