FUJIFILM FOTOPAPIER

Fotopapier is één van de laatste keuzes in het fotoboek-proces. Het FUJI fotopapier is speciaal geschikt voor foto’s.

De foto’s worden hierbij niet geprint met een digitale drukpers, maar worden belicht op fotochemisch papier. Zo ontstaan de meest heldere en levendige kleuren. Digitale drukpersen hebben een veel kleiner kleurenspectrum dan foto’s waardoor foto’s doffer en donkerder worden. Echt fotopapier heeft een breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s zonder rasters waardoor uw fotoboek adembenemend wordt.

Links: foto afgedrukt op gewoon papier. Fletse kleuren en zichtbare rasters.
Rechts: Een afdruk op fotopapier. Heldere, sprankelende kleuren en haarscherpe kwaliteit zonder rasters.

U kunt kiezen uit vier varianten fotopapier voor het maken van uw fotoalbum. Daarnaast zijn er nog verschillende bewerkingen van een aantal varianten. Bekijk de voorbeelden en maak je keuze.

  • Fujicolor HD Lustre Album Papier: Subtiel zijdeglans papier, zeer fijne oppervlaktestructuur, weinig gevoelig voor vingerafdrukken, wordt ook wel ‘zijdeglans’ of ‘mat’ genoemd. Geschikt voor alle soorten foto’s.
  • Fujicolor HD Glossy Album Paper: Hoogglanzend papier, voor een nog briljantere uitstraling, levendige en grotere kleurruimte, helderder wit en dieper zwart. Heel goed voor kleurrijke foto’s zoals een vakantiealbum of architectuur.
  • Fujicolor Velvet Album Paper (FineArt-look): Super mat papier met een zacht en diep mat effect en een fluweel gladde structuur: het papier toont geen enkele reflectie. Let op, kleuren worden minder intens, zachter en subtieler weergegeven. Heel geschikt voor wat zachtere foto’s en doeleinden zoals trouwalbums en fotoalbums van uw baby.
  • Fujicolor Metallic Paper: In tegenstelling tot een matte look, is deze vol kleur en een zoals de naam al zegt, een metaal uitstraling. Een behoorlijk extreme uitvoering die met name geschikt is voor fotoshoots, architectuur of al special van een productpresentatie.

FOTOPAPIER KEUZE LASTIG?

LAAT JE ADVISEREN!

FUJI fotopapier

KLIK OP DE FOTO’S EN KIES JE FAVORIET.

FUJI FOTOPAPIER BESCHIKBAAR VOOR

Ieder album is maatwerk.

Afhankelijk van het formaat, het aantal pagina's en de gewenste ontwerpstijl en fotopapier, wordt bij iedere aanvraag de prijs opnieuw bepaald.
VRAAG JOUW OFFERTE AAN