Een luxe houten fotoalbum

Een houten fotoalbum heeft een stoere en antieke uitstraling en maakt het album echt uniek. Ideaal voor een trouwfotoboek of voor babyfoto’s. Wil je ook graag jouw ervaringen vastleggen in een fotoboek met een houten kaft? Geef aan welke kleur houten kaft je het liefste wilt en ik ga voor je aan de slag.

Al jouw mooiste foto’s gebundeld in een houten fotoalbum

Er zijn verschillende houten kaften waaruit je kiest. Van licht tot donkere tinten. Dus wil je een houten fotoalbum met een naturel tint kaft, een zwarte kaft of liever een wat donkerbruine kaft? Hieronder tref je een overzicht van allerlei luxe fotoboeken met een houten kaft. Alle specificaties staan op een rijtje zodat je makkelijk ziet welk houten fotoalbum het beste om jouw foto’s past. Je kunt op het fotoboek klikken om nog meer informatie te krijgen. Een fotoboek met houten kaft is passend voor elke gelegenheid en elke ervaring. Gebruik deze chique uitstraling bijvoorbeeld om een trouwboek te maken. Houd je meer van blauw, rood of liever een retrokleur? Alles is mogelijk. Maak je vergelijking nu en kies je favoriete album!

Bestel nu jouw houten fotoalbum

De keuze in fotoboeken met een houten kaft is reuze! Welk boek past het beste bij jouw foto’s? Kies een van de boeken hieronder en laat mij een fotoboek ontwerpen. Neem contact met mij op via de WhatsAppfunctie of via het aanvraagformulier om te bespreken welk boek jij wilt. Ik hou rekening met al jouw wensen zodat we samen tot het mooiste fotoboek komen. Heb je toch liever een fotoboek met een andere kaft? We hebben naast houten kaften ook nog een ruim aanbod aan andere kaftmaterialen zoals linnen, fluweel en leer.