FOTOCHAOS OPLOSSEN2023-09-04T18:30:08+02:00

FOTOCHAOS? WEG ERMEE

Het lukt niet om te starten met het verzamelen en structureren van mijn fotoverzameling ;-(

BEN JIJ GEK OP JE FOTO’S EN HERKEN JIJ JE HIER IN?

Waar moet ik beginnen?

Hoe vaak heb je dat al gedacht? Net terug van een mooie reis en veel – héél veel – foto’s gemaakt met je mobiel of fotocamera. En niet alleen jij, maar ook je partner, vrienden en/of  je kinderen hebben er lekker op los gefotografeerd.  En dit gebeurt ook weer bij een volgende activiteit of vakantie.

Jouw fotochaos is een feit.

JOUW WENS – GEEN FOTOCHAOS

Je herinneringen zijn te kostbaar om te verliezen.

Maak een back-up!

ZO GAAN WE TE WERK

FOTOCHAOS - download E-book

GRATIS
 • In 9 stappen naar meer structuur

FOTOCHAOS - VIP

229,-per 1 dagdeel
 • Persoonlijke begeleiding

FOTOCHAOS - Dubbel VIP

400,-per 2 dagdelen
 • Persoonlijke begeleiding

FOTOCHAOS – E-book FOTOCHAOS 

Ben je zelf handig met computers en mobiele telefoons? Kun je zelf goed kiezen en vind je het niet moeilijk om foto’s weg te gooien? Ga dan lekker zelf aan de slag met dit e-book: In 9 stappen en nog een paar handige tips op weg naar meer structuur.

We nemen je hier stap voor stap mee in het verzamelen van al jouw foto’s en het verder structureren. Vervolgens helpen we je ook op weg voor de toekomst, zo dat die fotochaos niet snel meer ontstaat. Het is niet moeilijk, gewoon een kwestie van beginnen.

FOTOCHAOS – VIP : de voorbereiding op jouw verhaal

Zie jij het niet zitten dit helemaal alleen te doen en vind je het fijn daar persoonlijk in begeleid te worden? Book By BAR neemt je gedurende 1 dagdeel aan de hand mee in de wereld van externe harde schijven, filing, structurering en opschoning van jouw fotochaos.

Jij hebt behoefte aan enige begeleiding om een goede start  te maken met het structureren en opschonen van jouw fotochaos. Na 1 dagdeel kun jij zelfstandig verder met deze klus.

FOTOCHAOS – DUBBEL VIP

Zie jij het niet zitten dit helemaal alleen te doen en vind je het fijn daar persoonlijk in begeleid te worden? Book By BAR neemt je gedurende 2 dagdelen aan de hand mee in de wereld van externe harde schijven, filing, structurering en opschoning van jouw fotochaos.

Jij hebt behoefte aan iets meer begeleiding om een goede start te maken met het structureren en opschonen van jouw fotochaos. Na 2 dagdelen kun jij zelfstandig verder met deze klus.

MEER DAN VIP NODIG?

Naast de fotochaos ook de selectie uitbesteden en/of het fotoboek laten maken?
Ga naar 'JOUW FOTO's' voor de andere mogelijkheden

 

Mocht een andere aanpak nodig zijn, doen wij graag een prijsopgaaf afgestemd op jouw persoonlijke wensen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik weet niet hoe We Transfer werkt. Kun je me helpen?2020-05-29T12:18:36+02:00

WeTransfer is eenvoudig te gebruiken zoals het onderstaande screenshot van de interface en het stappenplan toont.

 1. Ga naar https://bookbybar.wetransfer.com/
 2. Wijs een hele map of één of meerdere bestanden aan om te uploaden.
  Het is niet nodig om een ZIP bestand aan te maken. Als je meerdere bestanden aanwijst dan krijgt de ontvanger automatisch één ZIP-bestand aangeboden. Ontvangers hoeven zo niet bestand-voor-bestand te downloaden.
 3. Geef het e-mailadres van de ontvanger(s) op
  Je kunt tot maximaal 20 ontvangers opgeven. Voer gewoon de e-mailadressen in met een spatie ertussen. De ontvangers zien elkaars e-mailadres niet.
 4. Geef je eigen e-mailadres op
  Op je eigene-mailadres ontvang je een verzendbevestiging. Als de bestanden door de ontvanger(s) zijn gedownload dan krijg je daar ook een bevestiging van.
 5. Vul indien gewenst een kort bericht in
  Hier kun je een omschrijving van de versturen bestanden geven.
 6. Klik op Transfer
  De bestanden worden nu geüpload. Tijdens het uploaden kun je de mooie reclamefoto’s bekijken en eventueel doorklikken naar de site van de adverteerder.

Geüploade bestanden blijven één week beschikbaar en worden dan automatisch verwijderd om ruimte te maken voor nieuwe uploads van andere mensen. WeTransfer mailt je als je bestanden op het punt staan verwijderd te worden zonder dat iemand ze heeft binnengehaald. Je kunt de ontvanger dan snel nog aansporen te downloaden.

 

Ik heb zelf geen tijd voor het structureren en opschonen, maar ik wil wel een fotoboek. Wat nu?2018-08-22T10:36:22+02:00

Als je een fotoboek van een vakantie wilt maken, kun je er voor kiezen het structuren en opschonen alleen voor die vakantiefoto’s te  doen of laten doen. Wil je van meer foto’s een boek maken, is het beter om die structurering van je foto’s wel eerst te doen. Book By BAR kan dit voor je uitvoeren. Vraag hiervoor een offerte aan.

Hoeveel foto’s passen op mijn computer?2018-08-22T10:36:16+02:00

Dat is moeilijk te bepalen zonder te weten hoeveel intern geheugen jouw computer heeft en hoeveel programma je hebt draaien. Ieder programma heeft geheugenruimte nodig, dit geldt ook voor alle bestanden die je met die programma’s maakt. Tijdens een bezoek kunnen we een een inschatting hiervan maken. Belangrijk is wel dat je altijd ruimte over houdt op je interne harde schijf voor de snelheid van het werken van je computer.

Moet ik zelf een externe harde schijf kopen?2018-08-22T10:15:45+02:00

Ja, het is handig als je deze zelf aanschaft voor het opslaan van je foto’s of als back-up van je foto’s. Let er wel op dat je een externe harde schijf koopt met voldoende geheugen en eentje die optimaal werkt bij jouw computer.

Ga naar de bovenkant