Van bloemen tot sterren en hartjes

Voor de Excellent albums worden de mogelijkheden steeds eindelozer.

Naast de vele materialen en kleuren gaan we verder met nog meer kleur en patronen. Op de schutbladen en randen van de fotobladen kunnen we één en al kunst maken. Zo wordt jouw persoonlijke fotoboek een echt droomexemplaar. Heb je zelf een unieke uitvoering in gedachte hiervoor, dan is dat ook mogelijk. Samen ontwerpen het tot een geweldig eindresultaat.

Als het ontwerp van de pagina’s van het fotoboek klaar zijn, worden de laatste details besproken. Zo kun je aangeven hoe je jouw schutbladen eruit wilt laten zien en hoe je het vergulden van de fotobladen wilt uitvoeren.

Op naar jouw droomalbum!

Van rustig en strak tot uitgesproken kleurrijk

Schutbladen

De schutbladen zijn de pagina’s die vastzitten direct aan de binnenkant van het album. Als je het boek openslaat heb je pagina 1 en 2, waarbij pagina 1 vastzit aan de kaft en bij de achterkant de laatste 2 pagina’s, waarbij de 2e pagina vastzit aan de achterkant-kaft.

En hoe bijzonder om ook deze bladen met een bijzondere kleur, patroon of foto te bedrukken.

Alle designs ook voor de randen van de verdikte fotobladen

Ben je helemaal lyrisch over een bepaald patroon voor je schutbladen en kies je voor de normale binding van je Excellent Album, dan kun je hiermee ook helemaal los gaan op de randen van je fotobladen. Zo wordt het één geheel en geeft het jouw fotoboek een unieke uitstraling.

Zelf geen tijd of zin in het maken van je fotoboek?

Ik help je graag!