Neem je bordeaux of olijfgroen ?

NIEUW : Excellent FLUWEEL

Een en al elegantie en glamour en ook nog eens erg zacht.

Vroeger werd fluweel door mensen van adel gedragen, maar tegenwoordig laat de stof zich van een hele andere kant zien. Fluweel bestaat al vanaf de 14e eeuw. De stof werd als een echt statussymbool gezien.

Dat superzachte stofje dat we fluweel noemen is weer in de mode. Het voelt heerlijk aan en heeft een feestelijke uitstraling.

Fluweel is hot, voelt heerlijk aan en heeft een super-feestelijke uitstraling. Fluwelen topjes, fluwelen jurken, fluwelen broeken, fluwelen broekpakken.

En hoe leuk om ook jouw luxe fotoboek met fluweel te laten maken.

Het fantastische aan fluweel is verder dat de kleuren zo schitterend zijn.

Heel rijk en luxueus. Donkerrood fluweel – als een fonkelend glas rode wijn – is de grote winnaar voor dit seizoen!

Formaten vanaf 20x15cm tot wel 40x40cm.

Prijzen vanaf € 194,-.

Voor wie op zoek is naar nieuwe concepten en alternatieven voor conventionele albums. De Excellent FLUWEEL collectie is volledig gemaakt van fluweel en voelt zacht en comfortabel aan. Het is verkrijgbaar in twee omslagopties:

  • gouden of zilveren metalen plaat waar de namen en trouwdatum in zwart worden gedrukt met gereserveerde vernis of
  • Foto in een acrylvenster op de formaten 5×12, 12×5 of 7×7 (1/2/3/4) cm.

Extra opties zijn er om het pakket geheel naar je zin te maken:  beschikbaar op fotopapier en milieuvriendelijk inkjetpapier. Maten variëren tussen vierkante, horizontale en verticale formaten.

Het album is mogelijk vanaf 30 pagina’s, maar kan oplopen tot maximaal 100 pagina’s. Standaard prijzen vermelden we vanaf 30 pagina’s. En om het plaatje helemaal compleet te maken, is het nu ook mogelijk de zijkant van de fotobladen in goud of zilver te laten bedekken, op en top luxe allemaal.