NIEUW IN HET ASSORTIMENT:

LUXE & PUUR

Die duizenden foto’s op je telefoon, tablet en computer en dan? De kinderen rennen rond, terwijl jij probeert te werken of voor een heerlijke maaltijd aan het zorgen bent.

De virtuele stapel foto’s groeit hard. Maar de tijd om er dan toch dat gewenste fotoboek van te maken, wordt steeds schaarser met die kleine dreumes om je heen. Het staat op je TO DO lijst maar komt eigenlijk nooit bovenaan te staan, maar met je handen in je haar denk je vast met enige regelmaat:

‘Wanneer, hoe en wat?’

Verdikte fotobladen

Standaard heeft het LUXE & PUUR fotoboek verdikte luxe fotobladen. De milieuvriendelijke bladen worden verdikte met hoge kwaliteit karton. Hoe handig!  Zo kan je kind er geen vouwen in kan maken.

Vlakliggende fotobladen

Geen enkel verlies van je foto’s door een vlakliggende pagina’s. Zo kun je zelfs foto’s laten doorlopen over het midden. 

Gepersonaliseerde kaft

Wil je de geboortekaart op je kaft verwerken of liever 1 of meerdere andere foto’s? Ook de tekst in geheel naar wens op iedere positie te plaatsen. 

Tekst in UV-lak met reliëf

Hoe gaaf om de tekst op de kaft met reliëf te kunnen plaatsen. Als je er over heen aait, voel je ze iets hoger liggen en hebben een subtiele glans.

Luxe & Puur
Boek met box

Een fotoboek met hoge kwaliteit boekkaft met vlakliggende milieuvriendelijke fotobladen. Alle vrijheid om een uniek exemplaar te (laten) ontwerpen voor de kaften van het boek en de box.

vanaf

€ 139,-