300 pagina’s in 1 fotoboek? Ja, dat kan de Excellent FUSION aan. Niet alleen in dikte ook in kwaliteit is deze variant één van mijn favorieten. Ieder jaar verzamel ik al mijn mooiste herinneringen – van familie vakanties, weekendje weg met mijn vriendinnen, de sportwedstrijden van onze jongens en de wandelingen met onze hond Bella.

Steeds meer klanten ontdekken deze alleskunner, multi inzetbaar voor veel doeleinden. De afgelopen 5,5 jaar heb ik al heel wat fotoboeken mogen maken. Mooi om te zien dat dit model nog steeds zeer gewild is.

SWEET 16/18 boeken voor Milou, Jip, Floor, Lotte, Vakantieboeken naar Mexico, Frankrijk, Spanje, Huwelijksalbums voor Marc & Christine, Martijn en Kim en Jaarboeken voor Hanni.

De afgelopen periode is hard gewerkt aan nieuwe extra’s voor dit model.

Book By BAR neemt je mee.

We verrassen we je graag!

Nieuwe kaften –  formaten – fotopapier soorten

Formaten van klein tot groot

Liggend van 24,5*17,5cm tot 40*30cm

Staand 17,5*24,5cm tot 30*40cm en

Vierkant van 20*20cm tot 25*35 cm

Kijk voor alle formaten bij de detailpagina van de Excellent FUSION en kies jouw favoriet.

Aantal pagina’s – van 40 tot 300 !

Dit fotoboek heeft standaard 40 pagina’s voor alle formaten en is uit te breiden naar 300.

Heb je veel foto’s die je allemaal een eigen pagina wilt geven? Of voel jij je beperkt worden door het aantal beschikbare pagina’s bij de meeste fotoboeken? Dan is de Excellent FUSION de perfecte oplossing.

De veelzijdigheid van de kaft:

Linnen

Met wel 24 tinten in linnen kaften, is er altijd wel een kleur die geschikt is voor jouw fotoboek.

Stof – LUNAK

Nieuw is de optie voor het gebruiken van de LUNAK stof. In 13 tinten mogelijk. Een echt boek om te aaien.

Boekkaft

Toch liever een kaft op fotopapier met een eigen ontwerp. Kies jij dan voor 1 foto of meerdere foto’s op de voorkant en doe je achterkant van het album.

L I N N E N

L U N A K   S T O F

Tekst of design op de kaft?

Kies je één van de linnen of lunak tinten, dan kun je kiezen voor een moderne UV PRINT/ LASER GRAVERING  TEKST, waarbij je keuze hebt uit wel 77 verschillende designs. Heb je zelf een idee of logo dat je wilt gebruiken? Ook dat is mogelijk bij de Excellent FUSION. De opmaak is geheel vrij en zelfs tekeningen zijn mogelijk.

Ga je voor het klassieke EMBOSSING, waarbij de tekst in het materiaal wordt gepreegd en je het zelfs nog extra luxe kunt maken met een kleurfolie? Ook dat behoort tot de mogelijkheden voor het LINNEN.

Embossing

Embossing zorgt voor hoogteverschillen in het linnen en stof. De tekst ligt voelbaar in het materiaal en dit effect kan bij de linnen variant versterkt worden met wel 7 verschillende kleuren folie: zwart, wit, zilver, goud, blauw, bruin en geel. Dit zorgt voor een luxe uitstraling en maakt het album af.

De tekst wordt altijd in het midden van de cover geplaatst en je kunt kiezen uit 1, 2 of 3 regels in twee soorten letters, hoofdletters van 9 mm of kleine letters van 5,5 mm. Je kunt bij embossing niet kiezen voor een eigen lettertype.

Wil je liever een eigen opmaak en wat vrijer zijn in de mogelijkheden, dan kies je voor een fotoalbum met lasertekst, dan kun je de kaft geheel naar wens maken.

UV Print/ LASER Gravering

De UV Print teksten worden bij deze variant altijd in zwart afgedrukt. De LASER Gravering past zich aan aan de kleur van de LUNAK stof.

Met de UV Print/LASER Gravering is alles mogelijk: elk lettertype, elke tekst, elke grootte en zelfs eigen creaties als hartjes, cirkels, frutsels , je eigen logo of andere art is allemaal te printen/laseren. Het enige wat je niet kunt kiezen is de kleur van de tekst.

Wil je alle voorbeeld laser designs alvast bekijken? Ga dan naar FOTOBOEK EXCELLENT FUSION

FOTOPAPIER

Veel nieuwe fotopapier soorten en nu ook ECO vriendelijk met het FSC certificaat. 

Standaard uitgevoerd in

  • Pure White 200 grams
  • Smooth White 160 grams
  • Katoen White 160 grams

Tegen meerprijs (+€ 25,-) mogelijk in:

  • Pure White Matte vernislaag – 200 gr
  • Pure White Hoogglans- 200 gr
  • Smooth White Matte vernislaag – 160 grams

Chique VELLUM papier op 1e pagina

Na de kaft sla je het fotoboek open en dan? De binnenkant van de FUSION is van zwart karton gevolgd door een doorzichtig vellum papier die de 1e pagina als het ware even verstopt. Heel chique.  Er zijn verschillende mogelijkheden hiermee:

  • vellum papier zonder opdruk – gevolgd door een lege 1e pagina
  • vellum papier zonder opdruk – gevolgd door de 1e pagina met een tekst en/of foto(‘s)
  • vellum papier met opdruk – gevolgd door een lege 1 pagina
  • vellum papier met opdruk – gevolgd door de 1e pagina met een tekst en/of foto(‘s)

Aan jou de keus zonder extra kosten.

Ontwerpstijlen

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de mogelijkheden van de binnenkant, jouw foto’s op de pagina’s die op jouw gewenste manier, in de door jouw gekozen ontwerpstijl of mix van ontwerpstijlen worden geplaatst. Neem alvast een kijkje bij de mogelijkheden.

Bewaarboxen

Je fotoboek of luxe album beschermen is net zo belangrijk als het boek zelf. Of je nu gekozen hebt voor een fotoboek met fotokaft, linnen, opbergers zijn er voor ieder formaat en soort uitvoering. Neem een kijkje bij de verschillende mogelijkheden.

Zelf geen tijd voor of zin in het maken van dat gewenste fotoboek?

Ik help u graag!