AANVRAAG BROCHURE – PRIJSLIJST

 

BEN JE BENIEUWD HOE HET IN ZIJN WERK GAAT?

You want it

1. 1e CONTACT

Je hebt contact opgenomen met Book By BAR via één van de beschikbare kanalen (website, facebook, whatsapp, instagram, linkedin, mail of telefonisch). Op basis van deze aanvraag ontvang je een eerste algemene prijslijst en meer info over de werkwijze.

Just say hello

2. KENNISMAKEN

We plannen een (digitaal via Zoom, Skype of Facetime) contactmoment in voor een kennismaking waarin ik je meer uitleg kan geven over de verdere werkwijze en doorlooptijd.

Sent & relax

3. UPLOAD FOTO’S

Je stuurt de foto’s per we transfer naar info@book-by-bar.nl. We transfer is een online service die je gratis bestanden tot 2GB laat versturen naar een onbeperkt aantal ontvangers. Mocht je liever een USB-stick willen opsturen, kan dat natuurlijk ook.

Just check & approve

4. HET ONTWERP

Je ontvangt een digitaal concept – nu nog in een lage resolutie – ter controle en om eventuele verbeteringen en aanpassingen op aan te geven. De 1e controle is gratis. Voor iedere volgende ronde betaal je € 25,-.

Happy

5. LEVERING

Na jouw akkoord van het concept en na betaling van de factuur wordt het fotoboek besteld en binnen ca 2 weken afgeleverd.