FOTOBOEKEN – WELKE ONTWERPSTIJL KIES JIJ?

ONTWERPSTIJLEN

Over het algemeen kun je 3 stijlen onderscheiden bij het ontwerpen van fotoboeken: klassiek, modern en romantisch. Daarnaast zijn er nog een aantal specials die als aanvulling toegepast kunnen worden, zoals strak, speels, in boekvorm, paginagrote foto’s en gebruik van teksten.

Book By BAR helpt u graag bij het bepalen van uw voorkeur.

GEEF UW WENSEN DOOR EN BOOK BY BAR MAAKT UW ONTWERP

Veel klanten kiezen voor een combinatie van meerdere stijlen.

KLASSIEK

Een rustige en chique uitstraling 1 of enkele foto’s op een pagina Een zwarte, witte of rustige tint achtergrondkleur Geen tot weinig foto-effecten toegepast.

MODERN

Een strakke uitstraling met achtergrondkleuren welke voorkomen in de foto’s, paginagrote foto’s en meerdere kleinere foto’s per pagina, gebruik van kleuren- en zwart/wit foto’s, gebruik van randen om de foto’s en lijnen op de pagina’s.

ROMANTISCH

Veel gebruik van bijzondere rand-effecten zoals maskers met diffuse beelden, gebruik van transparante achtergrondfoto’s, gebruik van de originele foto’s verkleind op transparante achtergronden.

SPEELS

Een drukke lay-out, foto’s bepalen per pagina de benodigde stijl. Veel gebruik van randen en effecten veel afwisseling met kleurenfoto’s en zwart/wit foto’s.

IN BOEKVORM

Veel gebruik van kolommen, achtergronden met name wit, zwart, grijs- en/of aardetinten, afwisselend grote foto’s met detail foto’s, zeer geschikt voor gebruik van veel foto’s.

PAGINAGROTE FOTO’S

Alleen maar paginagrote foto’s in een fotoboek. Mooi kan ook zijn om deze stijl te combineren met een van de andere stijlen.

ZELF GEEN ZIN IN OF TIJD VOOR HET MAKEN VAN JOUW FOTOBOEK?

WIJ HELPEN JE GRAAG!