Hoeveel foto’s heb jij onderhand al verzameld?

Je herinneringen zijn te kostbaar om te verliezen.

Maak een back-up!

FOTO BACKUPSTICK

Die duizenden foto’s op je telefoon, tablet en computer en dan? FOTOCHAOS is een feit. En je bent zeker niet de enige.

De virtuele stapel foto’s groeit hard. Als fotoboek liefhebber maken we je het graag zo makkelijk mogelijk. Foto’s op je mobiel, maar ook op je computer? Dit apparaat is echt voor de NIET-techneut. Met deze unieke Foto Backup USB Stick ben je in 1 klap van je fotochaos af. Een kwestie van plug & play!

Opslaggereedschap

Photo Backup Stick Universal is een alles-in-één foto- en videoback-up en opslaggereedschap. Het bevat speciale software om een back-up te maken van bijna elke computer, telefoon en tablet.

Gebruikersvriendelijke app

Voor iPhones, iPads, iPod Touch , Android-telefoons en tablets maakt de Backupstick gebruik van een gebruiksvriendelijke app om foto’s en video’s te back-uppen met een druk op de knop direct op de stick.

Verwijderd duplicaten

Ten eerste maakt het alleen een back-up van foto’s en video’s zodra nieuwe back-ups geen duplicaten maken. Ten tweede heeft de Windows-app een knop om duplicaten van de stick te verwijderen, zelfs als er een back-up van de duplicaten van verschillende apparaten is gemaakt.

Duizenden foto’s

De GB-grootte van de stick bepaalt hoeveel foto’s en video’s er op bewaard kunnen worden. Meer dan 10.000 foto’s van 3 MB groot op de 32 GB stick – 21.000 foto’s van 3 MB op de 64 GB stick – 42.000 foto’s van 3 MB op de 128 GB stick.

Foto Backup Stick

32 GB – 64 GB – 128 GB

PLUG & LET IT PLAY

Gemakkelijk te gebruiken op vrijwel elk apparaat

De Foto Backup Stick. Download de ultieme alles-in-één stick voor het maken van foto’s en video’s. Het kan back-ups maken vanaf Windows-computers, Apple-computers, iPhones, iPads en iPod Touch, en Android-telefoons en -tablets, allemaal in één gebruiksvriendelijke back-upschijf.

De Foto Backup Stick bevat speciale apps waarmee je foto’s op je telefoon of computer kunt zoeken en er een back-up van kunt maken. Je kunt zelfs een back-up maken van meerdere apparaten tegelijk!

32 GB Foto Backup Stick

97,50per stuk
 • Foto Backup Stock 32 GB
 • opslag voor ca 10.000 foto’s van 3 MB
 • inclusief tinnen doos
 • inclusief alle benodigde adapters

64 GB Foto Backup Stick

115per stuk
 • Foto Backup Stock 64 GB
 • opslag voor ca 20.000 foto’s van 3 MB
 • inclusief tinnen doos
 • inclusief alle benodigde adapters

128 GB Foto Backup Stick

150per stuk
 • Foto Backup Stock 128 GB
 • opslag voor 40.000 foto’s van 3 MB
 • inclusief tinnen doos
 • inclusief alle benodigde adapters

BOOK  BY BAR HELPT JE GRAAG MET JOUW FOTO ARCHIEF

In 3 simpele stappen naar jouw foto backup

Het maken van een backup is nog nooit zo makkelijk gemaakt.

Plug de backup stick in

Open de Photo Backup Stick app

Kies je backup

Meer hulp nodig?

Ebook Fotochaos

We nemen je hier stap voor stap mee in het verzamelen van al jouw foto’s en het verder structureren. Vervolgens helpen we je ook op weg voor de toekomst, zo dat die fotochaos niet snel meer ontstaat. Het is niet moeilijk, gewoon een kwestie van beginnen.

VIP begeleiding

Jij hebt behoefte aan enige begeleiding om een goede start  te maken met het structureren en opschonen van jouw fotochaos.  Book By BAR neemt je gedurende 1 of 2 dagd(e)el(en) aan de hand mee in de wereld van externe harde schijven, filing, structurering en opschoning van jouw fotochaos.Na 1 dagdeel kun jij zelfstandig verder met deze klus.

Fotoboek maken

Wil je een stap verder dan de VIP begeleiding?  Naast de fotochaos ook de selectie uitbesteden en/of het fotoboek laten maken? Je kunt zelf kiezen welke hulp je wilt. En is keuze genoeg. Houd je van een fotoboek met fotokaft of toch iets met linnen, stof, leer of zijde of …wat dacht van een houten kaft?

FOTO BACKUP STICK

NIEUW IN HET ASSORTIMENT