De huizenmarkt staat niet stil. Er wordt veel verkocht, gekocht, maar ook veel verbouwd. Ik geniet altijd enorm van de woon TV-programma’s: Van Woonvilla naar Droomvilla, VT Wonen – Weer verliefd op je woning, Kopen zonder kijken, het maakt me niet uit. Als er maar lekker verbouwd wordt en een styliste er weer een sfeervolle woning van maakt. Heerlijk om naar de kijken.

Als het nu om wonen, styling, mode of andere producten gaat, de wens om hiervoor een luxe presentatie van vast te leggen is groeiende. Het showen ervan is ook een beleving. En die eerste indruk maak je maar één keer.

Na kledingstyliste Saskia van der Linden van GLOBAL STYLING  zijn we sinds kort gestart met een samenwerking met de makers van het TV programma ‘Van woonvilla naar droomvilla’ – DESIGNA ARCHITECTUUR BNA uit Laren. De klanten die een metamorfose laten uitvoeren, worden verrast met een superdeluxe album en box waarbij hun verbouwing en het eindresultaat in beeld zijn gebracht. Een uniek exemplaar – helemaal in de kleurstijl van de nieuwe look van de woning voor op de keukentafel of op dat bijzondere dressoir.

Zo heel even binnenkijken zonder te kopen is best een goed alternatief, als zeg ik het zelf. ;-)

Ben jij als bedrijf op zoek naar een luxe presentatie? Book By BAR helpt je met alle plezier, passie en professie.