Tot en met half januari geen reizen maken (m.u.v. het Caribisch Gebied). Hoe gaan we dat volhouden? Het blijft bijzonder vervelend. Naar mijn mening niet eens het meest voor de reizigers. Meer medelijden heb ik met de reisbranche. Gaan zij het redden? Laten we hopen dat alle overheidssteun voldoende zal zijn om financieel overeind te blijven.

Wij zullen ons in de tussentijd thuis moeten gaan vermaken. Naast het werken vanuit huis, gaan we en masse mens-erger-je-nietten, ticket-to-ride spelen, een kaartje leggen en allerlei andere bord-spellen uit de kast trekken. Of ga jij klussen in en om het huis,  je oude hobby weer oppakken of Netflix en videoland consumeren.

We blijven positief, want zo erg zijn deze activiteiten niet, als je het mij vraagt. Natuurlijk willen we meer, maar dat komt weer… !

Maar nu genoeg over Corona. Laten we onze vakantie-herinneringen ophalen.

Waar was jij op vakantie in 2019?

Heb jij je laatste vakantie al ‘ingeboekt”?

Een mooi fotoboek die jou weer meeneemt naar die geweldige plaatsen, landen en andere werelddelen. Nu we veel thuis zijn, een goed idee om eens aan de slag te gaan, toch?! Ga jij dan voor een fotokaft of misschien wel iets speciaals als linnen, fluweel of leer? Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

Ik neem je graag mee naar mijn reis-herinneringen van de afgelopen jaren.  Reis je met me mee? Gezellig!