Wil je naast een geweldig luxe album en box ook een extra exemplaar voor je (schoon-)ouders, pak dan deze topper.

De mooiste foto’s van jullie huwelijk horen thuis in een groot formaat album, met een luxe linnen, fluwelen of suède kaft welke in een luxe opbergdoos in dezelfde stof en met dezelfde opdruk van jullie namen en datum kan worden opgeborgen.  Als je dan voor je ouders en schoonouders ook nog een kleiner exemplaar laat maken, dan maak je hun meer dan blij. Mocht je er meer willen, dan zijn die simpel bij te bestellen.

Dit pakket wordt standaard gedrukt op milieuvriendelijk inkjetpapier en is beschikbaar in linnen, fluweel en suède (Lunak) stof. Leverbaar in 2 formaten – waarbij je keuze hebt tussen een vierkant – 30x30cm – en een liggend – 35x25cm – formaat. Met dikke vlakliggende fotobladen en als extra optie een UV print of mooie strakke letters op meerdere regels met of zonder een kleurfolie.

Standaard geleverd met 30 pagina’s, uit te breiden naar maar liefst 100 pagina’s. En om het plaatje helemaal compleet te maken, is het nu ook mogelijk de zijkant van de fotobladen in goud of zilver te laten bedekken, op en top luxe allemaal/ Prijzen zijn vanaf € 205,- voor 30 pagina’s zonder opdruk.

EEN SELECTIE UIT DE MATERIALEN