We herkennen het allemaal, we rennen door het leven, werken, genieten van onze vrije tijd en maken daarbij met onze collega’s, familie, vrienden en collega’s bijzondere herinneringen mee. We nemen vaak te weinig tijd om hier bij stil te staan.

Elk jaar, ieder seizoen schiet voorbij. Het weekend staat bol van sportende kinderen, gezellige momenten met het gezin en vrienden. Door de week meer focus op je werk en ambitie met tussendoor de logistieke hectiek. Vanzelfsprekend is dit, maar te bijzonder om zomaar voorbij te laten gaan.

Dan zijn er nog de terugkerende mijlpalen elk jaar, ieder seizoen. Vakanties met gezin, familie en vrienden, waarbij je geniet van elkaars gezelschap met leuke activiteiten in en rondom het water, in de bergen, in een stad of dorp. De start van een sport seizoen, afsluiting van het schooljaar, het kampioenschap met je team. En dan nog de zakelijk reizen, een jubileum, een belangrijk project en successen om te vieren.

Steeds makkelijker om hiervan foto’s te schieten, filmpjes te maken en hiermee een leuke post op Instagram, Facebook te plaatsen.

Maar die foto’s en filmpjes blijven vaak rommelig in je telefoon, computer en server staan. En je wilt graag een blijvende herinnering in de vorm van een verhaallijn zoals je het beleeft hebt.

Samen terugkijken voor de openhaard met een hapje en drankje erbij of nostalgisch zelf op een verloren moment, geeft een blijvende toegevoegde waarde, meer plezier en het creëert een hechtere band met je naasten en jezelf.

Book By BAR helpt je graag bij het organiseren van jouw herinneringen en het samenstellen van jouw gewenste albums: een bijzonder jaarboek, getuigenis van een prachtige vakantiereis, ‘Sweet 16’ album, ‘Wild 18’ album, een bedrijfsjubileum, een personeelsevenement.

Book By Bar legt dit samen met jou vast in een handzaam of luxe album, en digitaal gemakkelijk te bekijken met je gezin en vrienden of binnen het bedrijf.

www.bookbybar.nl – Book By BAR | Uw fotoboek designer – info@book-by-bar.nl