Het Excellent inplak-album is een fotoalbum waar je foto’s kunt inplakken. Daarmee bewaar je waardevolle afgedrukte foto’s en voorkom je verlies of beschadigingen. Je kunt de foto’s zelf in het fotoboek inplakken zodat jouw album extra speciaal wordt. Hoe bijzonder is het om een uniek inplak-fotoboek te waarvan je zelf kiest hoe het eruit komt te zien!

Een eigen fotoalbum voor het inplakken van je leukste herinneringen

Word jij niet blij van een simpel inplak-fotoboek dat je bij iedere kantoorboekhandel kunt kopen? Dat snap ik, want daarbij wordt je vaak beperkt in formaat, het materiaal voor de kaft en het aantal pagina’s. Met het unieke inplak-fotoboek dat je hier kunt kopen, stel je jouw luxe album samen. Het Excellent inplak-album is een fotoboek waarbij je de foto’s zelf in het album kunt inplakken. Je kunt naar jouw wensen zo’n fotoboek laten ontwerpen. Zo krijg je als inplak-enthousiast ook de mogelijkheid om een luxe fotoalbum te maken. Daarnaast maak je een fotoboek helemaal van jou door het inplakken zelf te doen. Je hebt de keuze uit verschillende luxe materialen, zoals linnen, leer en fluweel. Wanneer je een inplak-fotoboek wilt kopen, kun je deze stof zelfs laten bedrukken. Ik vervaardig enkel het fotoboek, zodat jij zelf de plaatjes kunt inplakken. Het inplakken van afbeeldingen in een fotoalbum is gelijk een manier om de foto’s nog eens te bekijken en herinneringen op te halen. Dus, hou jij niet van digitale foto’s en wil je zelf jouw kiekjes in een fotoboek inplakken? Dan is dit dé oplossing voor jou.

Diverse formaten

Je kunt een inplak-fotoboek in diverse maten kopen. Je hebt de keuze uit twaalf formaten, van 20,5 x 16,9 centimeter tot 45 x 45 centimeter. Er zitten zowel liggende als staande en vierkante ontwerpen tussen. Op de pagina van een liggend formaat passen meer foto’s naast elkaar, en bij een staande deel je de foto’s eerder onder elkaar in. In het aanvraagformulier is een hulpmiddel opgenomen waarmee je kan berekenen welk formaat voor jou het meest geschikt is.

Je kiest uit verschillende materialen

Er is volop keuze in verschillende materialen en opdruktechnieken voor de kaft bij het kopen van een inplak-fotoboek. Je kiest uit diverse materialen waaronder linnen, stof, leer, suède, fluweel en katoen. Daarnaast zijn er van ieder materiaal verschillende uitvoeringen met of zonder flap beschikbaar. Zo maak jij jouw familiefotoboek nóg persoonlijker. Kies bijvoorbeeld voor een retro album of een modern fotoalbum voor het inplakken van je foto’s.

Een gepersonaliseerde opdruk

Het inplakken van afbeeldingen in een fotoalbum maakt het al persoonlijk. Maar je hebt ook de mogelijkheid om een gepersonaliseerde opdruk te plaatsen. Wil je bijvoorbeeld de naam van je zoon of dochter of de namen van jou en je partner op je kaft verwerken? De tekst wordt op de voorkant geplaatst. De grootte en plaats is in overleg te bepalen. Daarna heb je hebt de keuze uit verschillende opdruk-technieken. Dankzij deze persoonlijke creatie geniet je nog meer tijdens het inplakken van de plaatjes in het fotoalbum.

Het aantal pagina’s

Afhankelijk van het formaat zijn verschillende aantallen pagina’s beschikbaar. Je kunt bij Book by Bar een inplak-fotoboek van veertig tot wel honderdzestig pagina’s kopen. Je kiest ook zelf de paginakleuren van het fotoboek waarin je de foto’s wilt inplakken. Kies uit witte, zwarte, ivoorkleurige, lichtblauwe, donkerblauwe, bordeaux of lichtroze bladen. Je kunt ook tussen iedere pagina van het fotoalbum fotofolie laten toevoegen om beschadigingen te voorkomen bij het inplakken.

Bestel nu een volledig uniek fotoboek

Het inplakken van foto’s in een fotoalbum is al een plezier op zich. Het is nóg persoonlijker om zelf het fotoboek te ontwerpen waarin je de foto’s kunt inplakken. Je kunt een speciaal, volledig uniek inplak-fotoboek kopen met een persoonlijke kaft. Neem contact op via WhatsApp of via het contactformulier om direct een offerte op te vragen voor het kopen van een inplak-fotoboek. Je kunt altijd bij mijn zaak terecht voor hulp met jouw foto’s.

Small 20,5x17 cm

84,50per stuk
 • 60 pagina’s
 • gebruik van 60 foto’s
 • Tekst op de kaft
 • zuurvrij papier – 240 gr
 • linnen, katoen of fluwelen kaft
 • inclusief verzendkosten

Medium 28,5x30 cm

200,-per stuk
 • 80 pagina’s
 • gebruik van 240 foto’s
 • Tekst op kaft
 • zuurvrij papier – 240 gr
 • suède kaft
 • inclusief verzendkosten

Large 35x35 cm

225,-per stuk
 • 120 pagina’s
 • gebruik van 960 foto’s
 • Tekst op de kaft
 • zuurvrij papier – 240 gr
 • linnen, katoen of fluwelen kaft
 • inclusief verzendkosten