Luxe fotoalbums
Verschillende kaften
Persoonlijke aanpak

Een mooi fotoalbum vol herinneringen voor jouw naasten

Wil je een fotoalbum laten maken voor iemand om de mooiste herinneringen samen te bundelen? Dan zit je goed bij Book by Bar! Ik stel met plezier een mooi fotoalbum voor je samen om zo de leukste herinneringen mooi overzichtelijk bij elkaar te hebben. Je kunt zelfs foto’s laten digitaliseren. Wat is er nu leuker dan samen met familie of vrienden verhalen van vroeger op te halen aan de hand van jullie leukste foto’s?

Benieuwd wat jou droom fotoboek kost?

Bereken jouw prijs eenvoudig online via onze calculator,

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Bereken het hier
Neem contact op

Een fotoalbum vol mooie herinneringen kan voor iedere gelegenheid

Een fotoalbum vol mooie herinneringen is een uniek cadeau voor verschillende gelegenheden. Wil je bijvoorbeeld een fotoboek geven voor iemand die 50 jaar wordt? Wil je een trouwfotoboek laten maken? Wat de situatie ook is: een fotoalbum vol met bijzondere herinneringen valt altijd in de smaak voor iedere gelegenheid! Ik ontwerp graag een fotoalbum voor je, geheel op maat, waardoor deze helemaal voldoet aan jouw wensen. Je hebt hierbij zelfs de keuze uit diverse kaft- en papiersoorten.

Vraag eenvoudig online een brochure aan

Wil je een fotoalbum vol mooie herinneringen laten samenstellen voor een familielid, een vriend(in) of een collega? Dan help ik je graag verder! Vraag eenvoudig online een brochure aan en laat een prachtig fotoboek op maat door mij samenstellen.

ZO GAAN WE TE WERK

1. AANVRAAG

2. PRIJSOPGAAF

3. ONTWERP

4. CONCEPT

5. PRODUCTIE/ LEVERING