TOP fotoboeken steeds luxer

Met de uitbreiding van meer kleuren wordt de TOP fotoboek steeds aantrekkelijker. Niet alleen in de linnen tinten komen er meer tinten beschikbaar. Ook voor de (kunst-)leer en vinyl materialen hebben we een mooie aanvulling om jouw persoonlijke fotoboek van je vakantie of familie fotoboek tot een droomexemplaar te maken.

Een overzicht van alle materialen en tinten hebben we op een rij gezet.

Linnen kaften – 21 tinten in 3 collecties verdeeld:

  1. Linnen – Pure Collectie
  2. Linnen – Paradise Collectie
  3. Sparkle Collectie

De Paradise Collection is een walhalla van kleuren. Een creatieve kleurenexplosie om bij weg te dromen. Uiteenlopend en veelzijdig.

De aardse tinten van de Pure Collection zorgen voor een natuurlijke uitstraling. Een reeks neutrale tinten, puur en tegelijkertijd uitgesproken.

Ga voor een wow-factor: de Sparkle Collection heeft een metallic glitter effect. Een echte eyecatcher. Glamourous, snoeperig en uitbundig.

Lederlook – 11 tinten in 2 collecties verdeeld:

  1. Classic Collectie – Elegant en onbevreesd. Strakke en tijdloze tinten
  2. Rebel Collectie – robuust en karaktervol. Een waaier van warme bruintinten die overgaat op stoere grijskleuren. Voor een luxe uitstraling met een vleugje opstandigheid.

Vinyl – 6 tinten – Liv collectie

De zachte pastelkleuren van de Liv Collection creëren een frisse look. Koele tinten Sky en Stone wisselen luchtige lentekleuren Blossom en Oyster af. Subtiel, trendy en romantisch.

LEER

VINYL

Naast de linnen, leder-look en vinyl kaft-materialen maken onderstaande opties het TOP fotoboek helemaal compleet.

Fotokaft in linnen

De kaft wordt in zijn geheel naar jouw wensen ontworpen en afgedrukt op linnen. De kaft kan zo op meerdere plaatsen een tekst en/of afbeelding hebben, zoals op de voor- en achterkant als op de rug (zijkant) van het boek.

Fotokaft op acryl

Een zeer bijzondere en luxe uitstraling krijgen je foto’s achter een acrylplaat. Met meer diepte kun je de foto laten stralen achter een glans- of matte acrylplaat. Hierbij maak je vervolgens een combinatie met één van de andere materialen die voor een deel op de voorkant en over de rug en de achterkant van het boek wordt gebruikt.

FOTOKAFT OP LINNEN

ACRYLKAFT

Opdruk

Op alle kaften (m.u.v. de fotokaft en de plexiglas kaft) is het mogelijk te personaliseren met embossing. Hier worden loden letters in het materiaal gepreegd met of zonder folie (beschikbaar in de kleuren goud, zilver, zwart of wit). Het lettertype staat hier vast.

Daarnaast kun je je fotoboek personaliseren met lasergravering. Dan kan een tekst in ieder gewenst lettertype of juist een eigen design op de voorkant geplaatst worden. Hierbij laseren we jouw tekst en/of ontwerp in het materiaal van de cover. Dit kan op de volgende kleuren:

  • Linnen – de tinten van de PARADISE Collectie met uitzondering van de donkere tinten Dolphin, Palm en Shadow.
  • Vinyl – LIV Collectie
  • Leer – Classic Pearl