TOP Fotoboek – linnen – fotokaft – leer – plexiglas-kaft

Terug van vakantie, net getrouwd of je dochter wordt 18 jaar. Of die 50e verjaardag van één van je vriendinnen. Je hebt zelf waarschijnlijk nog genoeg andere voorbeelden van jouw waardevolle herinneringen die je in een mooi fotoboek wilt laten stralen. Deze variant – TOP – is een topper! Een fotoboek van hoge kwaliteit – eentje waar je mee voor de dag kan komen. Dikke vlakliggende fotobladen van echt fotopapier.

PRIJZEN TOP FOTOBOEKEN

De fotoboeken zijn in te delen in 3 groepen waarbij de dikte van het fotopapier bepalend is.

1. Dun en niet vlakliggend – Excellent FUSION
2. Dik en vlakliggend – TOP
3. Verdikt met karton en vlakliggend – SUPER en EXCELLENT

Er zijn veel formaten leverbaar met allerlei verschillende materialen voor de kaft. In deze prijslijst vindt je de ‘vanaf’ prijzen voor de TOP albums. We tonen hier alleen de meest gekozen formaten om je een idee te geven vanaf welke prijs de boeken worden aangeboden.

TOP fotoboek 20*20cm

93,50per stuk
  • 20 pagina’s
  • fotokaft, linnen, vinyl of leer

TOP fotoboek 30*30cm

180,-per stuk
  • 20 pagina’s
  • fotokaft, linnen, vinyl of leer

TOP fotoboek 30*45cm

225,-per stuk
  • 20 pagina’s
  • fotokaft, linnen, vinyl of leer
FAQ items aan het laden...

Zorg voor een goede bescherming van jouw TOP fotoboek

TOP bewaarbox standaard voor alle formaten

De TOP box standaard was al langer in het assortiment. Een mooie zwarte box van hoge kwaliteit. En ideaal om je fotoboek in op te bergen. Deze box heeft een luxe en fijne schuimlaag waar het fotoboek op ligt. Nooit meer de onvermijdelijke beschadigingen en vlekken op jouw fotoboek, hoe fijn is dat! De standaard bewaarbox is niet alleen een handig als opberger, maar ook dé ideale cadeauverpakking voor een nette look. Door de luxe schuimlaag aan de binnenkant is jouw fotoboek makkelijk op te pakken wanneer je hem wilt laten zien, maar kan ook tegen een paar stoten. 

De standaard TOP Box is voor alle formaten beschikbaar vanaf € 25,- voor de kleinste formaten tot € 42,50 voor de grootste formaten. De TOP Box kan alleen samen met een fotoboek worden besteld.