Een chique linnen fotoalbum

Een linnen fotoalbum heeft een chique uitstraling en houdt zacht vast in de hand. Ideaal voor een trouwfotoboek of voor babyfoto’s. Wil je ook graag jouw ervaringen vastleggen in een fotoboek met een linnen kaft? Geef aan welke kaft je het liefste wilt en ik ga voor je aan de slag.

Al jouw mooiste foto’s gebundeld in een linnen fotoalbum

Er zijn verschillende linnen kaften waaruit je kiest. Dus wil je een linnen fotoalbum met een dikke kaft, een dunne kaft, een eco-kaft of liever een wat hardere kaft? Hieronder tref je een overzicht van allerlei luxe fotoboeken met een linnen kaft. Alle specificaties staan op een rijtje zodat je makkelijk ziet welk linnen fotoalbum het beste om jouw foto’s past. Je kunt op het fotoboek klikken om nog meer informatie te krijgen. Een fotoboek met linnen kaft is passend voor elke gelegenheid en elke ervaring. Gebruik deze chique uitstraling bijvoorbeeld om een trouwboek te maken. Houd je meer van roze, groen of liever een retrokleur? Alles is mogelijk. Vergelijk nu en maak je keuze!

Bestel nu jouw linnen fotoalbum

De keuze in fotoboeken met een linnen kaft is reuze! Welk boek past het beste bij jouw foto’s? Kies een van de boeken hieronder en laat mij een fotoboek ontwerpen. Neem contact met mij op via de whatsappfunctie of via het aanvraagformulier om te bespreken welk boek jij wilt. Ik hou rekening met al jouw wensen zodat we samen tot het mooiste fotoboek komen. Heb je toch liever een fotoboek met een andere kaft? We hebben naast linnen kaften ook nog een ruim aanbod aan andere kaftmaterialen zoals fluweel en hout.