UNIEKE box

JOUW FOTOBOEK VEILIG EN UNIEK VERPAKT IN EEN GERECYCLEDE GESCHENKDOOS

Hoe mooi dat je de resten van je koffie kan laten hergebruiken! En wie had gedacht dat het er zo mooi uit kan zien. Deze unieke opbergbox is gemaakt van mooi opdikkend natuurkarton en gerecycled koffiedik! En iedere doos is uniek en vertoont een uniek terrazzo patroon aan de buitenkant. En als extra luxe is een semi-doorzichtig wit folie waarin het fotoboek in ‘gerold’ kan worden.

De UNIEKE box

  • bestaat uit twee delen en is verkrijgbaar in de formaten 20×20, 25×25 en 30x30cm. De binnenmaten van de boxen – handig om te weten voor de grootte van je fotoboek – zijn ca 5mm breder dan de vermelde formaten.
  • is een top keuze als je op zoek bent naar een goedkope box met een milieubewuste inzet, aangezien deze volledig is geproduceerd met FSC ®-gecertificeerde materialen.
  • Voor de dikte/ hoogte van de box kun je kiezen uit 3 maten: 2,5 cm, 4 cm en 6,5 cm.

Of je nu een huwelijksalbum, vakantie-fotoboek, babyalbum of foto’s en andere herinneringen erin wilt opbergen, laat je verrassen door deze stevige en unieke opberger.

Kies voor de optimale bescherming van jouw fotoboek en bestel deze unieke en voordelige opberger erbij.

Unieke box verpakt in een gerecyclede geschenkdoos

Deze unieke opbergbox is gemaakt van mooi opdikkend natuurkarton en gerecycled koffiedik! En iedere doos is uniek, reukloos, geheel recyclebaar en helemaal milieuvriendelijk en vertoont een uniek terrazzo patroon aan de buitenkant.

De UNIEKE box bestaat uit twee losse delen en is verkrijgbaar in de formaten 20×20, 25×25 en 30x30cm. De binnenmaten van de boxen zijn ca 4mm breder dan de vermelde formaten. Je fotoboek kan dus iets groter zijn dan de 20×20/ 25×25 en 30x30cm.

Voor de dikte (nodig voor de hoogte van je fotoboek) kun je kiezen uit 3 dikte-maten: 2,5 cm, 4 cm en 6,5 cm.

Kies voor de optimale bescherming van jouw fotoboek en bestel deze unieke opberger erbij. Mooi als aanvulling op de vierkante TOP en Excellent fotoboeken in betreffende formaten.

Kijk voor alle details bij de verschillende tabbladen.

De volgende formaten zijn beschikbaar:

Formaat
Vierkant 20×20 cm 25×25 cm 30×30 cm

De bovenkant (boxdeel 1) schuift een stuk over de onderste box-deel van de doos. Afhankelijk van de dikte van de box is dat meer of minder. Voor de dikte (nodig voor de hoogte van je fotoboek) kun je kiezen uit 3 dikte-maten: 2,5 cm, 4 cm en 6,5 cm.

De ruimte voor het fotoboek is gelijk aan de vermelde dikte van de box.

! Binnenmaat van de UNIEKE box !
Deze is altijd iets ruimer dan het gekozen formaat. (+ 0,5 cm aan ene zijde +0,5 cm aan andere zijde)

  • 20×20 cm box – binnenmaten zijn 20,6 x 20,6 cm
  • 25x25cm box – binnenmaten zijn 25,5 x 25,5 cm
  • 30x30cm box – binnenmaten zijn 30,6 x 30,6 cm

De UNIEKE bewaarbox is gemaakt van opdikkend natuurkarton en gerecycled koffiedik!

En iedere doos is uniek en vertoont een uniek terrazzo patroon aan de buitenkant. Deze opbergers zijn reukloos, geheel recyclebaar en helemaal milieuvriendelijk.

Geen opdruk mogelijk. Wel heeft deze box een mooie semi-doorzichtige folie waar je het fotoboek in kan ‘rollen’/ verpakken.

UNIEKE box - 20x20cm

25,-per doos
  • exclusief € 12,50 verzendkosten

UNIEKE box - 25x25cm

€ 27,50per doos
  • exclusief € 12,50 verzendkosten

UNIEKE box - 30x30cm

€ 30,-
  • exclusief € 12,50 verzendkosten
OPBERGER AANVRAGEN