Jouw foto’s meer dan digitaal.

Fotoboek LUXE & PUUR

Die duizenden foto’s op je telefoon, tablet en computer en dan? De kinderen rennen rond, terwijl jij probeert te werken of voor een heerlijke maaltijd aan het zorgen bent.

Tegenwoordig kunnen we allemaal heel makkelijk foto’s maken met onze mobiel of heb je zelfs een echte digitale spiegelreflex camera aangeschaft om de eerste beelden van jullie kind vast te leggen. En ook van de 1e lach, de eerste keer lopen, de 1e verjaardag, etc.

De virtuele stapel foto’s groeit hard. Maar de tijd om er dan toch dat gewenste fotoboek van te maken, wordt steeds schaarser met die kleine dreumes om je heen. Het staat op je TO DO lijst maar komt eigenlijk nooit bovenaan te staan, maar met je handen in je haar denk je vast met enige regelmaat: ‘Wanneer, hoe en wat?’

Verdikte fotobladen

Standaard heeft het LUXE & PUUR fotoboek verdikte luxe fotobladen. De milieuvriendelijke bladen worden verdikte met hoge kwaliteit karton. Hoe handig!  Zo kan je kind er geen vouwen in kan maken.

Vlakliggende fotobladen

Geen enkel verlies van je foto’s door een vlakliggende pagina’s. Zo kun je zelfs foto’s laten doorlopen over het midden. 

Gepersonaliseerde kaft

Wil je de geboortekaart op je kaft verwerken of liever 1 of meerdere andere foto’s? Ook de tekst in geheel naar wens op iedere positie te plaatsen. 

Tekst in UV-lak met reliëf

Hoe gaaf om de tekst op de kaft met reliëf te kunnen plaatsen. Als je er over heen aait, voel je ze iets hoger liggen en hebben een subtiele glans.

Luxe & Puur

Boek met box

Een fotoboek met hoge kwaliteit boekkaft met vlakliggende milieuvriendelijke fotobladen. Alle vrijheid om een uniek exemplaar te (laten) ontwerpen voor de kaften van het boek en de box.

vanaf € 139,-

Jouw stijlvoorkeur is leidend

Klassiek – Modern – Romantisch – Speels

Mijn ontwerpstijl kun je het best omschrijven als mixed classy-modern. De foto’s bepalen in grote mate de stijl die ik toepas. De klant is koning zeg ik altijd, maar daarbij probeer ik wel er een kloppend geheel van te maken. Ik let daarbij voornamelijk opdat het eindresultaat je verwachtingen overtreft.;-)

Rust in de opmaak met het aantal foto’s, de kleuren van de foto’s, foto-achtergronden in sommige ontwerpen, oog voor de emotie en details en zo nu en dan een verrassende indeling van foto’s. En ja, houd jij van een meer romantisch of speelse ontwerpstijl, dan doen we dat gewoon. We gaan door tot jij helemaal tevreden bent met het ontwerp

Vierkant 25x25 cm

179p. boek&box
 • 24 pagina’s
 • gebruik van 75 foto’s
 • Tekst in UV glanslak op kaft en box
 • Eco-vriendelijk inkjet papier – 250 gr
 • Meerprijs per pagina € 5,-

Liggend 30x25 cm

204p. boek&box
 • 24 pagina’s
 • gebruik van 90 foto’s
 • Tekst in UV glanslak op kaft en box
 • Eco-vriendelijk inkjet papier – 250 gr
 • Meerprijs per pagina € 6,-

Staand 30x25 cm

204p. boek&box
 • 24 pagina’s
 • gebruik van 90 foto’s
 • Tekst in UV glanslak op kaft en box
 • Eco-vriendelijk inkjet papier – 250 gr
 • Meerprijs per pagina € 6,-

BOOK  BY BAR HELPT JE GRAAG

1. CONTACT

Nadat je aanvraag is ontvangen (via  info@book-by-bar.nl ), sturen we je direct een indicatie prijslijst, waarbij je direct kan aangeven of je een fotoboek wilt bestellen. Als je akkoord gaat met de indicatie-prijzen, kunnen we een date prikken. Het liefst met beeldbellen, dan kunnen we kennismaken.

2. KENNISMAKEN

We plannen samen een datum om met elkaar telefonisch – het liefst live via Skype/Teams of Zoom – kennis te maken. Graag luister ik naar je wensen over jouw ideale fotoboek die je wilt laten maken. Ik kan je direct een paar voorbeeldalbums laten zien en je meer uitleg geven over de verdere werkwijze en doorlooptijd.

3. UPLOAD FOTO’S

Als je hebt aangegeven akkoord te gaan voor een fotoboek en de werkwijze hoef je verder alleen maar aan te geven hoeveel foto’s je hebt en welk formaat fotoboek je wenst.
Ik laat je dan weten hoe je je foto’s kan aanleveren en jij kan lekker achteroverleunen en afwachten.

4. HET ONTWERP

Circa 2 weken na de upload van de foto’s ontvang je een e-mail met een link naar het digitale ontwerp (in lage resolutie). Met daarbij een uitnodiging voor een Skype/TEAM/Zoom gesprek waarin we samen het ontwerp helemaal doorlopen om het geheel naar wens te maken.

5. LEVERING

Nadat het digitale ontwerp helemaal naar wens is, wordt het fotoboek in bestelling gezet en ontvang je jouw super exclusieve en professionele fotoboek binnen 2-4 weken thuis. En dan gaat het heerlijke nagenieten beginnen!

24 pagina’s met 75 foto’s

Jouw fotoboek met de mooiste kiekjes van jullie kind. Dit bijzondere fotoboek is al vanaf 20 pagina’s te bestellen. En heb je daar niet voldoende aan. Je kunt uitbreiden tot 48 pagina’s. Dat moet lukken voor 1 jaar van je kind, toch?!

Jouw fotoboek
met een luxe bewaarbox

Geen extra kosten

voor deze luxe opberger

en

uitgevoerd in dezelfde kaft

als het fotoboek.

Hoe leuk!

Kies je favoriete hout voor je luxe bewaarbox

De luxe opbergbox wordt uitgevoerd met een houten rand. Deze is beschikbaar in 3 tinten: wit, naturel en zwart (wengue). Aan jou de keus.

WIT

NATUREL

ZWART

En hoe leuk is dit !

Wil je ook een foto in een fotolijst opbergen of misschien een kleine exemplaar van het fotoboek of een waarde bon aan opa en oma of familie en/of vrienden geven, bekijk de opties eens.

Box met luxe prints

Een luxe fotokaft box inclusief superdeluxe en milieuvriendelijke foto’s in het formaat 13x18cm. Minimaal 8 en maximaal 72 foto;’s te bestellen.

Opa & Oma boekjes

Opa en oma zijn helemaal verliefd op jullie kleine spruit. Hoe leuk om ook voor opa en oma een klein fotoboekje te kunnen geven.

Cadeau idee

Wil je jezelf, je partner, een familielid of vriendin een fotoboek cadeau doen, geef dan een waardebon. Deze zijn vanaf € 25,- te bestellen .

FOTOBOEK & BOX LUXE & PUUR

NIEUW IN HET ASSORTIMENT – SPECIAAL VOOR JOUW KIND