Hoe leuk om te kunnen melden! De website MiniMe.nl heeft Book By BAR gespot en op hun website toegevoegd als de oplossing voor het laten maken van fotoboeken van waardevolle herinneringen.

Als drukke moeder kun je op dit platform zowel handige (down to earth) informatie vinden als ook toffe artikelen die leuk zijn om te lezen! Oftewel van voedingstips en gezondheidsinformatie tot te gekke hotspots en fashion nieuws! En nu dus ook een top aankondiging voor het laten maken van je fotoboek.

Je herkent het vást: je hebt honderden, misschien wel duizenden foto’s op je telefoon, tablet en computer staan en zou er zó graag fotoboeken van willen maken, maar je hebt de tijd niet. Of geen zin. Of je loopt inmiddels al zo ver achter, dat de moed je in de schoenen is gezonken. Barbara van Book By BAR biedt de oplossing: zij maakt de fotoboeken voor jou!

Je zwangerschap en bevalling, het eerste jaar van je kindje, die mooie rondreis toen jullie nog maar met z’n tweetjes waren, de eerste familievakantie, het jubilieumfeest van je ouders: allemaal gelegenheden en gebeurtenissen waar je waarschijnlijk héél veel foto’s van hebt gemaakt. En nu liggen ze virtueel te verstoffen op je harde schijf of staan ze zelfs nog op je telefoon.

En dat is jammer…………….

Lees artikel verder...