INKJET PAPIER

Fotopapier is één van de laatste keuzes in het fotoboek-proces. Het INKJET papier is heel geschikt voor foto’s in fotoboeken.

De Jet Press inkjet printing gebruikt een superieure printtechnologie en is ook een stuk milieuvriendelijker. Inkjet-printtechnologie maakt geen gebruik van het chemische proces van fotografische ontwikkeling.

In het kort de voordelen op een rij:

De Jet Press 750S is een unieke printer, in tegenstelling tot elke andere printer, die de nieuwe generatie inkjetprintkoppen heeft: Samba. Dit zijn de meest geavanceerde printkoppen die momenteel op de markt zijn, met een single-pass print op 1200 dpi met 4 grijsniveaus.

Profiteer van de ultrahoge en consistente kwaliteit en de betrouwbaarheid, inclusief snellere doorlooptijden van de productie, efficiëntie en aanpassingsmogelijkheden die kenmerkend zijn voor digitaal afdrukken.

Print buitengewoon gedetailleerde afbeeldingen, met superieur contrast, helderder en levendig. Een breed scala aan kleuren – tot 90% van de Pantone-bibliotheek.

Het drukproces maakt gebruik van inkten op waterbasis, vrij van chemicaliën of andere soorten zware metalen. Dit resulteert in een schoner productieproces dat een kleinere hoeveelheid afval genereert met minder impact op het milieu.

FOTOPAPIER KEUZE LASTIG?

LAAT JE ADVISEREN.

ECO-vriendelijk INKJET printpapier

Alle fotoboeken die worden afgedrukt met één van de Inkjet print-papieren zijn eco-vriendelijk. Door producten met dit symbool te kopen, draag je bij aan het behoud van het milieu.
Alle producten die worden afgedrukt op Fuji-film Jet Press 750S gaan vergezeld van een milieuvriendelijk garantiecertificaat.

Het papier dat wordt gebruikt voor de productie van deze producten is afkomstig uit ecologisch beheerde bossen met een FSC®-garantieverzegeling.

KLIK OP DE FOTO’S EN KIES JE FAVORIET.

Smooth White

Pure White

Sirio Polar

Sirio Ice White

INKJET PAPIER BESCHIKBAAR VOOR

Ieder album is maatwerk.

Afhankelijk van het formaat, het aantal pagina's en de gewenste ontwerpstijl en fotopapier, wordt bij iedere aanvraag de prijs opnieuw bepaald.
VRAAG JOUW OFFERTE AAN