VOORDELIG EN MILIEUBEWUST – € 30,-

Weer een aanvulling op onze grote collectie opbergboxen. Ook deze is los te bestellen zonder een fotoboek.

Kies voor de optimale bescherming van jouw fotoboek of ander waardevolle bezitting en bestel deze luxe en bijzondere opberger. Geef je wensen aan voor de opdruk en jouw box wordt zo een echte blikvanger op de tafel. Bestel de houten ECO box met opdruk of foto voor jouw album.

Deze box bestaat uit twee delen en is een houten kist met een materiaal-dikte van 8 mm, verkrijgbaar in 3 houtkleuren: Naturel, Bruin Eiken of Zwart en is in de maten 24×24, 30×25 en 35×25. Dit zijn ook de maten van het Excellent ECO album die hiermee perfect gematcht kan worden.

Zoals de naam al aangeeft, heeft de Eco Box 2 fundamentele uitgangspunten, voordelig en milieubewust, een top keuze als je op zoek bent naar een goedkope box met een milieubewuste inzet, aangezien deze volledig is geproduceerd met FSC®-gecertificeerde materialen.

Voor het deksel kun je kiezen uit 3 modellen: effen, met lasergravering of met foto met de optie van spotvernis voor de letters/teksten.

De omslag en bodem, elk 3 cm dik, zijn verbonden door 4 magneten en vormen een doos van 6 cm hoog met een capaciteit voor albums tot 32 spreads (64 pagina’s).