Luxe ECO box

Berg nu jouw EXCELLENT ECO fotoalbum op in een bijpassende houten box. Kies voor de optimale bescherming van jouw fotoboek en bestel deze luxe en bijzondere opberger erbij. Geef je wensen aan voor de opdruk en jouw fotoboek wordt zo een echte blikvanger in de kast of op de tafel is. Bestel de houten ECO box met opdruk of foto voor jouw album.

De Eco Box bestaat uit twee delen en is een houten kist met een materiaal-dikte van 8 mm, verkrijgbaar in de houtkleuren Natural, Oak of Black en in de maten 24×24, 30×25 en 35×25.

Zoals de naam al aangeeft, heeft de Eco Box 2 fundamentele uitgangspunten, economisch en milieuvriendelijk, een top keuze als je op zoek bent naar een goedkope box met een milieubewuste inzet, aangezien deze volledig is geproduceerd met FSC®-gecertificeerde materialen.

Voor het deksel kun je kiezen uit 3 modellen: effen, met lasergravure of met foto met de optie van spotvernis.

De omslag en bodem, elk 3 cm dik, zijn verbonden door 4 magneten en vormen een doos van 6 cm hoog met een capaciteit voor albums tot 32 spreads (64 pagina’s).

EXCELLENT ECO BOX – voordelig en milieubewust

Deze opberger is perfect als aanvulling op het fotoboek EXCELLENT ECO  – strak, simpel met de optie om op de  gehele voorkant één van je favoriete foto’s te plaatsen. De variant is geschikt voor albums in de formaten 24x24cm, 25x30cm en 35x25cm met een maximum van 64 pagina’s die minder dan 6 cm dik zijn.

Kijk voor alle details bij de verschillende tabbladen.

De volgende formaten zijn beschikbaar:

Formaat
Vierkant 24×24 cm
Liggend 30x25cm 35x25cm

De onder- en bovenzijde van de doos worden door 4 magneten met elkaar verbonden. De 2 delen hebben een vaste dikte-maat: de totale buitenkant dikte is 6 cm, waarbij de basis 3 cm dik is en de deksel een dikte heeft van 3 cm. De ruimte voor het fotoboek is iets minder dan het totaal aantal van 6 cm.  Houd hierbij goed rekening met de dikte van het boek.

Een box van 6 cm heeft als binnenmaat 5,7 cm en heeft ruimte voor maximaal 64 pagina’s.

! Binnenmaat van de luxe ECO box !
Deze is altijd iets ruimer dan het gekozen formaat. (+ 1,5 cm aan ene zijde – 1,5 cm aan andere zijde)
Als voorbeeld de 24×24 cm box. Binnenmaten zijn 25,5×25,5cm.

De luxe ECO bewaarbox is geheel van hout gemaakt. Hierbij kun je als extra kiezen uit

  • Naturel tint
  • Eiken bruin (+ € 10)
  • Zwart (+ € 10)

Een vernislaag van het hout kan worden toegevoegd tegen een kleine meerprijs van € 10,-.

De constructie van deze doos bestaat uit twee houten frames waarbij de voorkant van de omslag gepersonaliseerd kan worden met

  1. geen opdruk
  2. een foto
  3. een foto met spotvernis
  4. lasergravering

LUXE houten ECO box - alle formaten

30,-per doos
  • exclusief opdruk
OPBERGER AANVRAGEN