Zoals je in mijn vorige blog-berichten hebt kunnen lezen, worden in deze periode vooral huwelijksalbums besteld. Trouwen in de zomer blijft populair. Maar daarnaast zien we steeds meer bedrijven die op zoek zijn naar middelen om hun personeel mee te verrassen. Zo ook ABN AMRO Amsterdam Stad. Om hun eindfeest als district een extra dimensie te geven, bestelden zij voor alle medewerkers een fotoboekje met 56 pagina’s vol herinneringen van  o.a. klant-evenementen, jubilea, campagnes, personeelsuitjes en sponsoring.

Het is niet altijd nodig om foto’s van een fotograaf te hebben voor het maken van een fotoboek door Book By BAR. Foto’s die voor dit boekje zijn gebruikt, komen van de Facebook groepspagina van ABN AMRO Amsterdam Stad, gemaakt door collega’s gedurende de afgelopen 3 jaar.

Fotoboeken zijn niet alléén in grote formaten te bestellen, maar zoals je kunt zien ook in kleinere varianten, in dit geval 15 x 15cm. Deze boekjes hebben een harde kaft. Dat geeft het boekje een echte boek-uitstraling. Uiteraard is het ook mogelijk een flexibele kaft te kiezen.

Niet alleen voor de zakelijke markt, maar zeker ook een idee als een goedkoper alternatief voor bijvoorbeeld ouder albums bij huwelijken.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden tegen zeer verschillende tarieven. Benieuwd ? Stuur je mail.