VAKANTIE FOTO’S VAST OP JE MOBIEL?

Geniet je nog na van afgelopen zomer? Lekker scrollen door je foto’s op je mobiel.

Al die foto’s en filmpjes die je gemaakt hebt van de steden, de kleine dorpspleintjes die jullie bezocht hebben, van de fietstocht door het oude centrum, het museumbezoek en van de gezellige etentjes aan het strand of het uitgaansgebied. En niet te vergeten die mooie strandfoto’s en ondergaande zon.

Mocht je nog niet gestart zijn hiermee, dan help ik je graag op weg:

  • Verwijder de mislukte en dubbele foto’s direct van je mobiel/computer.
  • Ga dan een stap verder en bewaar alleen de beste, leukste en grappigste foto’s. Wees hierbij streng voor jezelf en bewaar geen 10 foto’s van hetzelfde moment. Zoom in een kijk welke foto jou het meeste raakt.
  • Bewaar je vakantiefoto’s niet alleen op je mobiel/ computer, maar minimaal nog een keer op een andere locatie, bijvoorbeeld op een externe harde schijf of in de cloud (Google foto’s, Dropbox, I-Cloud of Flickr).
  • En dan het belangrijkste: maak nu een selectie voor een fotoboek. Om je een idee te geven: stel je hebt 1000 foto’s gemaakt van je reis, dan zou je op ca 400 foto’s kunnen uitkomen voor een boek met 60 pagina’s. Wil je minder pagina’s dan kun je rekening houden met ca 6 à 7 foto’s per pagina.

Succes met jouw foto’s!

Met een korte vragenlijst bepalen we samen hoe jouw ideale fotoboek eruit gaat zien.

ZELF GEEN TIJD VOOR OF ZIN IN

HET MAKEN VAN DAT GEWENSTE FOTOBOEK?

IK HELP JE GRAAG!