Een uniek houten fotoalbum

Geef jouw foto’s een unieke uitstraling door te kiezen voor een houten fotoalbum met leer en een mooie gravering erin: de excellent Antiek & Chique. Kies uit een van de drie houtkleuren en negen leerkleuren en maak jouw fotoalbum volledig naar wens!

Is een houten fotoalbum iets voor jou?

Dit houten fotoalbum is een fotoboek waarvan de kaft gemaakt is van hout in combinatie met leer. Ben je een liefhebber van een robuuste natuuruitstraling? Dan staat een fotoalbum met houten kaft mooi in je kast. Omdat hout niet buigt, is de rug van het fotoboek gemaakt van leer. Je hebt de keuze uit verschillende hout- en leerkleuren, formaten, fotobladen en extra opties voor de kaft. Zo heb ik meer dan 70 soorten uv-print en kun je de zijkant van de fotobladen zelfs in goud of zilver laten bedekken. Dat is pas een luxe fotoalbum! Het enige wat je hoeft te doen, is je foto’s naar mij sturen en jouw stijlvoorkeuren doorgeven en ik verzorg de rest. Op basis hiervan maak ik een prachtig fotoalbum. Of je nu een familiefotoboek wilt of een mooie reportage van de eerste stappen van je kind: alles is mogelijk!

Kijk voor alle details bij de verschillende tabbladen.

Zet jouw gouden ervaringen in een houten en leren fotoboek

Ben jij ook groot liefhebber van een rustieke uitstraling en wil je een uniek fotoboek laten ontwerpen? Bestel dan nu jouw houten fotoalbum door contact op te nemen via de WhatsAppfunctie of via het contactformulier. Kies voor een totale houten ervaring ook voor de bijpassende houten opbergbox.

PRIJZEN EXCELLENT FOTOBOEKEN

De fotoboeken zijn in te delen in 3 groepen waarbij de dikte van het fotopapier bepalend is.

1. Dun en niet vlakliggend – Excellent FUSION
2. Dik en vlakliggend – TOP
3. Verdikt met karton en vlakliggend – SUPER en EXCELLENT

Er zijn veel formaten leverbaar met allerlei verschillende materialen voor de kaft. In deze prijslijst vindt je de ‘vanaf’ prijzen voor de excellent albums. We tonen hier alleen de meest gekozen formaten om je een idee te geven vanaf welke prijs de boeken worden aangeboden.

EXCELLENT fotoboek 20*20cm

204,-per stuk
  • 30 pagina’s
  • Houten kaft excl. opdruk
  • luxe bewaarbox in hout

EXCELLENT fotoboek 30*30cm

372,-per stuk
  • 30 pagina’s
  • Houten kaft excl. opdruk
  • luxe bewaarbox in hout

EXCELLENT fotoboek 40*30cm

455,-per stuk
  • 30 pagina’s
  • Houten kaft excl. opdruk
  • luxe bewaarbox in hout