Geef jouw foto’s een antieke en chique uitstraling door te kiezen voor een houten fotoalbum met een mooie gravering erin. Een houten kaft is voor elke ervaring mooi. Kies uit een van de excellent houtkleuren en maak jouw fotoalbum extra rustiek!

Is een houten fotoalbum iets voor jou?

Een houten fotoalbum is een fotoboek waarvan de kaft gemaakt is van hout. Ben je een echte liefhebber van een robuuste natuuruitstraling? Dan staat een fotoalbum met houten kast mooi in je kast. Omdat hout niet buigt, is de rug van het fotoboek gemaakt van leer. Kies tussen verschillende hout- en leerkleuren welke jij de mooiste vindt. Ik verzorg de rest! Het enige wat je hoeft te doen, is je foto’s naar mij sturen en jouw stijlvoorkeuren doorgeven. Op basis hiervan maak ik een prachtig fotoalbum voor jou. Of je nu een familiefotoboek wilt of een mooie reportage van de eerste stappen van je kind: alles is mogelijk!

Zet jouw gouden ervaringen in hout

Ben jij ook wel groot liefhebber van een rustieke uitstraling? Bestel dan nu jouw houten fotoalbum door contact met mij op te nemen via de whatsappfunctie of via het contactformulier. Kies voor een totale houten ervaring ook voor de bijpassende houten opbergbox.

E X C E L L E N T   H O U T – K L E U R E N

Onderstaande houttinten zijn beschikbaar voor

Excellent ANTIEK & CHIQUE