Luxe fotoalbums
Verschillende kaften
Persoonlijke aanpak

Een fotoboek omdat je zoon of dochter 18 jaar wordt

Wil jij een fotoboek laten maken omdat je zoon of dochter 18 jaar wordt? Ik leg de herinneringen van jouw kind van de afgelopen jaren vast in een fotoboek, precies zoals jij dat wilt. Zo kun je altijd met een glimlach terugkijken naar de mooiste momenten. Geef zelf aan wat voor kaft je wilt en wat je voorkeuren zijn en ik ga voor je aan de slag! Eenvoudig toch?

Benieuwd wat jou droom fotoboek kost?

Bereken jouw prijs eenvoudig online via onze calculator,

Benieuwd naar de mogelijkheden neem contact op

Bereken het hier
Neem contact op

18 jaar mag gevierd worden in een fotoboek

De 18e verjaardag van je zoon of dochter is natuurlijk niet zomaar iets. Ik snap dat er al vele mooie momenten in het leven van je kind zijn geweest en dat je deze wilt verzilveren in een fotoboek. Bij Book by Bar kies je zelf of je voor een houten, stoffen, fluwelen, linnen of fotokaft gaat. De keuze in kaften is gigantisch! Stuur alle foto’s van de geboorte tot nu naar me toe en ik haal de leukste er voor jou uit om een fotoalbum als verjaardagscadeau te creëren! Ik neem al jouw wensen in acht bij het maken van een fotoboek, zodat het tot een topresultaat komt wanneer jouw zoon of dochter 18 jaar wordt. De fotoafdrukken zijn van hoge kwaliteit en ik digitaliseer zelfs jouw polaroidfoto’s.

Maak van jouw foto’s een mooie herinnering

Bestel eenvoudig een fotoboek van jouw kind, vanaf de geboorte tot aan zijn of haar 18e jaar. Neem contact met mij op via de pop-up whatsappfunctie of het contactformulier. Natuurlijk is het ook mogelijk elkaar persoonlijk te ontmoeten om jouw wensen te overleggen wanneer je een fotoalbum gaat laten ontwerpen. Bekijk ook eens mijn ontwerpstijlen om een indruk te krijgen van de mogelijkheden.

ZO GAAN WE TE WERK

1. AANVRAAG

2. PRIJSOPGAAF

3. ONTWERP

4. CONCEPT

5. PRODUCTIE/ LEVERING