Luxe fotoalbums
Verschillende kaften
Persoonlijke aanpak

Een fotoalbum geven voor een verjaardag

Een fotoalbum is een erg leuk cadeau om te geven voor een verjaardag! Bij Book by Bar kun je terecht om een mooi fotoboek samen te laten stellen én deze helemaal af te laten werken. Je hebt de keuze uit diverse papier- en kaftsoorten, zodat het fotoboek tot in de puntjes is afgewerkt naar jouw wensen. Zo weet je zeker dat de jarige een gepersonaliseerd fotoalbum ontvangt.

Benieuwd wat een verjaardagsfotoalbum gaat kosten?

Bereken jouw prijs eenvoudig online via de prijscalculator,

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op

Bereken het hier
Neem contact op

Laat een fotoalbum samenstellen als cadeau voor iemands verjaardag

Of iemand nu 18 jaar of 50 jaar wordt: een fotoboek vol met de leukste foto’s uit iemands leven is altijd een uniek cadeau! Viert jouw kind binnenkort zijn of haar 18e verjaardag en wil je een fotoalbum geven vol mooie herinneringen, maar kom je er zelf niet aan toe om een boek samen te stellen? Dan neem ik het ontwerpen van jouw fotoalbum graag van je over! Door te kiezen voor een mooi familiefotoboek vol met de leukste foto’s van bijzondere herinneringen, weet je zeker dat jouw cadeau in de smaak valt. Wie houdt er immers niet van om oude herinneringen en verhalen op te halen?

Neem contact met mij op om een prachtig fotoboek samen te laten stellen

Het mooiste fotoalbum voor iemands verjaardag laat je samenstellen door Book by Bar! Bekijk alle fotoboeken en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Vraag daarna eenvoudig online een brochure aan. Ik stel graag een mooi fotoalbum voor jou samen!

ZO GAAN WE TE WERK

1. AANVRAAG

2. PRIJSOPGAAF

3. ONTWERP

4. CONCEPT

5. PRODUCTIE/ LEVERING