Ronde houten box

Berg nu jouw fotoalbum op in een bijpassende ronde houten box. Kies voor de optimale bescherming van jouw fotoboek en bestel deze luxe en bijzondere opberger erbij. Geef je wensen aan voor de opdruk en jouw fotoboek wordt zo een echte blikvanger in de kast of op de tafel is. Bestel de houten ronde box met opdruk voor jouw album.

NATUREL GEKLEURD HOUT IN EEN RONDE VORM OM NEER TE ZETTEN OF OP TE HANGEN AAN DE WAND

Deze opberger is de nieuwste variant en is geschikt voor albums in de formaten 25x25cm, 30x30cm en 30x25cm met een maximum van 50 pagina’s die minder dan 4,5 cm dik zijn.

Kijk voor alle details bij de verschillende tabbladen.

De volgende formaten zijn beschikbaar:

Formaat
Vierkant 25*25 cm 30*30 cm
Liggend 30*25cm

De onder- en bovenzijde van de doos worden door 4 magneten met elkaar verbonden. De 2 delen hebben een vaste dikte-maat: de totale buitenkant dikte is 5cm, waarbij de basis 3,5cm dik is en de deksel een dikte heeft van 1,5cm. De ruimte voor het fotoboek is iets minder dan het totaal aantal van 5cm.  Houd hierbij goed rekening met de dikte van het boek. Neem minimaal 0,5 cm speling in de dikte van de box.

Een box van 5 cm heeft als binnenmaat 4,5 cm.

De luxe ronde bewaarbox is geheel van  van naturel hout gemaakt.

De constructie van deze doos bestaat uit twee houten frames en is in een naturel tint waarbij de omslag gepersonaliseerd kan worden met een foto of gewenste tekst.

  • Puur wit 350gr papier met soft touch laminaat
  • Puur wit 350gr papier met matte laminaat
  • Puur wit 350gr papier met glans laminaat

Daarnaast kan aan de achterzijde een kleine ophang-bevestiging worden toegevoegd, zodat je de box naar wens in plaats van neerzetten ook kan ophangen.

LUXE houten RONDE box

55,-per doos
  • 25x25cm
  • inclusief opdruk

LUXE houten RONDE box

60,-per doos
  • 25x30cm/ 30x30cm
  • inclusief opdruk
OPBERGER AANVRAGEN