Er is veel keuze zoals je misschien al op de website hebt gezien. 😉 Mocht je een fotoboek willen laten maken, dan help ik je stapsgewijs door het proces heen zonder dat je er zelf veel voor hoeft te doen. Hoe fijn!

JA, IK WIL!
Tijdens een beeldbel contactmoment maken we even kort kennis en kan ik je voorbeelden kan laten zien en meer uitleg geven over de verdere werkwijze en doorlooptijd. Ik kan daarna direct aan de slag met ontwerpen.

Mocht je een hele specifieke wens hebben wat betreft de opmaak van de pagina’s, dan houden we daar uiteraard rekening mee.

Alle andere overwegingen zoals pagina-aantallen, kaft-uitvoering, extra’s als een box of extra mini fotoboekjes komen pas nadat je het eerste design hebt bekeken en evt. aangepast hebt samen met mij. Dat komt vanzelf op z’n pootjes terecht!

Om een goede start te maken jouw foto’s kun je gebruik maken van een hele handige apparaatje – de foto backup stick. Deze foto back-up stick sluit je aan op al je Apple (IOS) en Android apparaten, is super eenvoudig te gebruiken met één druk op de knop voor het opslaan (back-uppen) van al je foto’s e video’s op al je apparaten. En helemaal handig is dat deze stick met één druk op de knop ook al duplicaten over alle apparaten verwijderd.

We geven je een aantrekkelijke korting voor de ideale foto back-up stick met 64GB geheugenruimte. In plaats van de normale aanschafprijs van € 110 kun je deze eenmalig aanschaffen voor

€ 95,-.

LET OP: dit aanbod vindt je nergens terug op de site. Als je dit tabblad sluit, kun je hier geen gebruik meer van maken.